nJoy, brandul românesc de tehnologie cu sediul la Timișoara, lansează o nouă tabletă. De data aceasta este vorba de un produs cu tehnologie 3G...
nJoy_Tablets_ENKI8_3nJoy, brandul românesc de tehnologie cu sediul la Timișoara, lansează o nouă tabletă. De data aceasta este vorba de un produs cu tehnologie 3G și GPS destinat utilizatorilor ce sunt tot timpul în mișcare și au nevoie de acces rapid la informație.

Tableta Enki 8 este cea de-a patra tabletă din portofoliul nJoy și oferă performanțe deosebite într-un design atrăgător și compact. Modelul oferă unul dintre cele mai bune display-uri existente: un ecran IPS de 8 inci cu rezoluția de 1024×768 pixeli, aspect de imagine 4:3 și unghiuri largi de vizualizare.

Specificațiile tabletei Enki 8 includ conectivitatea 3G, senzorul GPS, ecranul IPS de 8 inci, procesorul de tip dual-core Cortex A9 ce rulează la 1Ghz, 1 GB memorie DDR3, 8 GB memorie internă, procesorul grafic SGX531, conectivitatea WiFi și Bluetooth, mufa miniHDMI, slotul de memorie microSD, bateria Litiu Ion cu capacitate de 3500mAh, sistemul de operare Android 4.1.2 și cele două camere foto care permit apeluri video, dar și capturarea facilă de imagini în orice moment.

Datorită modulului 3G de mare viteză încorporat utilizatorii tabletei pot rămâne conectați la internet oriunde călătoresc. De asemenea, senzorul GPS de mare acuratețe poate transforma tableta Enki 8 într-un copilot excelent pentru aventurile anului 2014, fie ele spre mare sau spre munte.

O vastă varietate de accesorii, precum un headset, boxe externe, tastaturi sau mice, pot fi conectate la tabletă cu ajutorul receptorului Bluetooth. Enki 8 este propulsată de popularul sistem de operare Android, oferind astfel acces către zeci de mii de aplicații, cărți și jocuri.

Enki 8 are la bază un chipset MediaTech care rulează cu un procesor dual-core Cortex A9 la 1Ghz și cu 1Gb de memorie DDR3. Această configurație va face ca paginile web să se încarce rapid și va oferi o experiență de joc cursivă și receptivă, făcând totodată și multitasking-ul fluent.

Adorian Demeter, Manager General

”Continuăm să dezvoltăm tablete pornind de la nevoile utilizatorilor noștri, iar produsele pe care le oferim sunt cu adevărat deosebite. Lansarea Enki 8 este a doua dintr-un lung șir de lansări pe care le pregătim pentru anul 2014, atât pe partea de tablete, cât și pe partea de UPSi, carcase și surse.”

Modelul beneficiază de serviciul Pickup & Return al nJoy. Prețul recomandat de producător pentru tableta Enki 8 este de 669.90 lei (TVA inclus).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: