Brandul italian de lux Falconeri deschide primul magazin în România Brandul italian de lux Falconeri deschide primul magazin în România
Falconeri, brandul italian de lux, recunoscut la nivel internațional pentru tricotaje de cea mai bună calitate, deschide primul său magazin din București. Acesta va... Brandul italian de lux Falconeri deschide primul magazin în România

Falconeri, brandul italian de lux, recunoscut la nivel internațional pentru tricotaje de cea mai bună calitate, deschide primul său magazin din București. Acesta va fi amplasat în Băneasa Shopping City și va fi inaugrat în urma unei investiții de 180.000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

Situat la parter, în apropiere de intrarea dinspre Food Court, magazinul Falconeri va avea o suprafață de 43 de mp și va oferi produse pentru femei și bărbați. Brandul propune tricotaje și confecții Made in Italia, din 100% cașmir și alte fire naturale superioare (mătase, lână, bumbac, in).  Stilul Falconeri este atemporal, simplu, dar versatil, un amestec perfect de calitate și stil.

Pentru primul an reprezentanții brandului estimează vânzări de aproximativ 900.000 euro, cu un coș mediu de 250 – 300 euro.

Amenajarea interioară susține stilul clasic italian, oferind un spațiu rafinat, construit în linii curate, cu materiale naturale și vitrine contemporane, cu scenografii ce vorbesc despre eleganța atemporală. Merchandising-ul visual al universului Falconeri este esențial pentru a afirma identitatea brandului pe trei paliere centrale: tricotaje de calitate superioară, fibre naturale, moștenire italiană.

La deschidere, magazinul Falconeri din Băneasa Shopping City va prezenta colecția de primăvară/vară. Aceasta se adresează femeilor dinamice, cu o rutină zilnică încărcată, dar care doresc să fie în pas cu moda.

Paleta de culori evoluează de la nuanțe clasice precum alb sau gri, până la opțiuni mai luminoase – fucsia, verde olive, lavandă. Colecția pentru bărbați este creată pentru cei care îmbină un stil de viață metropolitan dinamic cu pasiunea pentru natură. Aceștia vor găsi la Falconeri idei pentru outfit-uri cosmopolite, contemporane, cu influențe din zona activewear, pe care brandul o reinventează în stil propriu. În plus, colecția de primăvară include și noile jachete tehnice, atât pentru doamne, cât și pentru domni, fabricate din materiale tehnologice noi, cu căptușeală 100% cașmir, rezistentă la apă și vânt.

Falconeri este adus în România de către Futura Lenjerie, companie înființată în 2010, care se ocupă în România și de brandurile Calzedonia, Intimissimi și Tezenis. Aceasta operează în total 16 magazine, inclusiv în format outlet, în București, Ploiești, Timișoara, Constanța și Galați și pregătește noi deschideri în Timișoara și Brașov. În 2017, Futura Lenjerie a înregistrat o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: