Brand-ul GINA CAS a implinit 2 ani!!! Brand-ul GINA CAS a implinit 2 ani!!!
Pe 10.10. a avut loc un eveniment in stilul caracteristic Ginei Cas! Artisti, vedete, prieteni si apropiati ai designerului i-au fost alaturi intr-o zi... Brand-ul GINA CAS a implinit 2 ani!!!

Pe 10.10. a avut loc un eveniment in stilul caracteristic Ginei Cas! Artisti, vedete, prieteni si apropiati ai designerului i-au fost alaturi intr-o zi speciala, care a marcat implinirea varstei de 25 de ani, dar si 2 ani de la deschiderea showroom-ului situat pe Strada Dr. Raureanu si lansarea oficiala a brand-ului GINA CAS.

In ciuda ploii, atmosfera s-a incalzit si showroom-ul a devenit neincapator pentru invitatii care s-au aratat dornici sa admire ultimele creatii vestimentare, dar si curiosi sa afle mai multe despre planurile de viitor ale artistei.

Dupa cum afirma chiar ea, Gina se afla intr-o perioada de schimbare personala, care se reflecta si in hainele pe care le creeaza, acest eveniment facand trecerea dintre stilul extravagant promovat pana acum si o noua viziune care va fi pusa in aplicare in lunile ce urmeaza.

In semn de apreciere si totodata cadou pentru designer, DJ-ul Livia Andrei, solistul Marian Vasilescu si o parte din trupa Prestige Orchestra i-au cantat sarbatoritei si au intretinut atmosfera pentru invitatii prezenti la petrecere. Gina si-a invins emotiile si a cantat si ea alaturi de acestia, momentul fiind unul spontan.

Ipostazele inedite si speciale de la eveniment au fost imortalizate de catre fotografii Alexander Studio si Stefan Ovidiu,  fotografiile fiind publicate pe contul de facebook al Ginei Cas.

Raluka, Irina Rimes, Giulia, Catinca Roman, Laurent Tourette, Daniel Dobre, Deejay Fly au fost cativa dintre invitatii speciali care au onorat cu prezenta, petrecerea dovedindu-se una de succes, cei prezenti afirmand ca s-au simtit excelent.

gina-cas-part-25-1

“Nu pot sa cred ca au trecut 2 ani de la deschidere, totul a fost atat de intens, cu multe sperante, obiective, incercari, reusite, dar si esecuri, multa munca si depasirea limitelor fizice, psihice si spirituale. Am experimentat atat de multe in creatie, am invatat multe, mi-am depasit frici si m-am descoperit mai mult pe mine, atat ca artist si antreprenor, cat si ca om. Mi-am ascultat vocea intuitiei si am riscat, aducand in fata publicului colectii, concepte si viziuni diferite, abordari neconventionale care i-au intrigat pe unii si incantat pe altii. Am fost eu in tot acest timp, fara strategii, fara ambalaje, fara a croi in mod voit o imagine…si acum sunt tot eu, dar la un alt nivel, mai matura, mai ancorata in realitate si in contemporan, mai asumata si mai hotarata. Nu a fost usor, dar experienta celor 2 ani mi-a dat multa incredere in fortele proprii si in directia spre care vreau sa duc acest brand. Inca nu am ajuns la nivelul dorit, mai este drum lung pana acolo si muncesc in fiecare zi la acest aspect, dar evolutia se vede de la luna la luna si sunt mai motivata ca oricand sa imi duc toate proiectele la indeplinire”, a marturisit Gina Cas.

GINA CAS (24) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti.

Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy”, „STAR”, “X2”, “LUDIC”, “Spring 2016” si “Summer 2016”.

Gina Cas cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk”, „Black” by Gina Cas din Centrul Vechi, Bucuresti, dar si “Herastrau-Best Of GINA CAS”, in 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: