Botine cool pentru toamnă în noua colecție Diane Marie Studio Botine cool pentru toamnă în noua colecție Diane Marie Studio
Odată cu toamna a venit și vremea ghetelor. Desprinse parcă din povești, încălțările de toamnă de la Diane Marie sunt o alegere foarte chic... Botine cool pentru toamnă în noua colecție Diane Marie Studio

Odată cu toamna a venit și vremea ghetelor. Desprinse parcă din povești, încălțările de toamnă de la Diane Marie sunt o alegere foarte chic pentru sezonul rece.

Cu accente vintage, în culori ce imită nuanțele calde de toamnă, sau de inspirație animal print, ghetele cu șireturi  dau un plus de eleganță și feminitate și sunt o alegere sexy pentru zilele răcoroase de toamnă.

Ghetele sunt trendy și confortabile, indiferent dacă optezi pentru un model cu talpă joasă, sau cu toc, cu fermoar sau cu siret, colorate sau mai sobre. Le poți purta în plimbările tale urbane cu jeans, leggings, cămăși supra-dimensionate, jachete de piele sau o căpă. în plus, le poți personaliza după preferințele tale, dându-le o notă personală.

Noua colecție de toamnă este disponibilă atât în cele două magazine pe care brandul le deține în Centrul Vechi al Capitalei, cât și online pe www.pantofidianemarie.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: