Bosch prezintă o nouă generaţie de aparate frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh Bosch prezintă o nouă generaţie de aparate frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh
Veşti bune pentru toţi cei care doresc zilnic o alimentaţie mai sănătoasă şi plină de prospeţime! În această vară, Bosch prezintă o generaţie complet... Bosch prezintă o nouă generaţie de aparate frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh

Veşti bune pentru toţi cei care doresc zilnic o alimentaţie mai sănătoasă şi plină de prospeţime! În această vară, Bosch prezintă o generaţie complet nouă de combine frigorifice: seriile 4, 6 şi 8. Cu sistemele VitaFresh de păstrare îndelungată a prospeţimii alimentelor, acestea menţin nu doar aspectul şi gustul alimentelor depozitate, ci le păstrează în mod optim şi vitaminele, şi nutrienţii.

Noile combine frigorifice NoFrost dispun de dotări accesibile, numeroase caracteristici pentru confort în utilizare şi design remarcabil.

De asemenea, noua linie de produse se remarcă prin volum: spre deosebire de aparatele anterioare, noile modele au o capacitate mai mare cu 13 până la 54 de litri, datorită compartimentării interioare inteligente. Iar aparatele XXL de 80 de centimetri adâncime dispun de un volum chiar cu până la 50% mai mare, în comparaţie cu modelele vechi de combine frigorifice Bosch – respectiv până la 171 de litri sau capacitate de 171 de cutii de lapte.

Alimentaţie sănătoasă? Acum este foarte simplu!

Alimentaţia sănătoasă şi echilibrată este o tendinţă actuală, chiar dacă nu e întotdeauna uşor de respectat. De aceea, Bosch a dezvoltat aparate frigorifice care sunt concepute pentru a fi practice şi care acceptă toate provocările vieţii de zi cu zi.

Cu ajutorul noului sistem VitaFresh, alimentele perisabile, precum salatele, legumele şi fructele, îşi păstrează mai mult timp prospeţimea şi vitaminele, comparativ cu sistemele de depozitare anterioare. De aceea, acum nu mai trebuie să renunţi la alimentele proaspete şi sănătoase pentru a păstra bugetul echilibrat. E suficient să faci un stoc săptămânal.

VitaFresh 3

Pro de la „profesional”

Combinele din seria 8, în special, asigură controlul activ al climatizării şi menţinerea prospeţimii într-un mod profesional. Cu sistemele VitaFresh pro poţi selecta cu exactitate temperatura de depozitare pentru peşte, carne şi produse lactate, precum şi pentru fructe şi legume, în intervalul cuprins între -1ºC şi 3ºC. Pentru alimentele uşor perisabile, precum peştele şi carnea, este ideală o temperatură aproape de punctul de îngheţare.

În plus, un sertar suplimentar pentru aceste produse împiedică răspândirea mirosului în interiorulul frigiderului şi permite variaţia umidităţii aerului pe trei trepte, în funcţie de necesităţi, pentru fructe, legume sau pentru conţinut mixt.

De asemenea, combinele din seriile 4 şi 6 deţin sistemele VitaFresh şi VitaFresh Plus, cu sertare separate, parţial detaşabile şi interschimbabile, cu funcţie de gestionare a temperaturii şi a umidităţii. Toate acestea asigură păstrarea pentru o perioadă îndelungată a nutrienţilor din alimente şi menţin fructele şi legumele apetisante şi crocante timp de mai multe zile.

VitaFresh 1

Design armonios, comenzi intuitive

Noile combine frigorifice Bosch se remarcă prin accesibilitate, dispun de numeroase posibilităţi flexibile de încărcare şi comenzi intuitive, facilitând o alimentaţie proaspătă şi echilibrată. În plus, principala lor caracteristică este designul de succes şi de înaltă calitate de la Bosch.

Detaliile, precum mânerul metalic integrat pe toată lungimea sau uşile din sticlă perfect finisate au un puternic impact vizual. Modelele din seriile 6 şi 8 beneficiază la interior de un nou concept de iluminat lateral cu LED şi spoturi, pentru vizibilitate maximă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: