Bodyshape a lansat prima sala de sport pentru angajații Groupe Renault Romania Bodyshape a lansat prima sala de sport pentru angajații Groupe Renault Romania
Bodyshape Transformation Centre a inaugurat o sală de fitness de 500 mp dedicată celor 3 200 de angajați care își desfășoară activitatea în noul... Bodyshape a lansat prima sala de sport pentru angajații Groupe Renault Romania

Bodyshape Transformation Centre a inaugurat o sală de fitness de 500 mp dedicată celor 3 200 de angajați care își desfășoară activitatea în noul sediu, Renault Bucharest Connected.

„Ideile prind viață și se concretizează în proiecte de succes atunci când există colaborare, flexibilitate și creativitate, iar un mediu de lucru plăcut potențează starea de bine și relaxare a angajaților noștri. Centrul de fitness din Renault Bucharest Connected este locul ideal pentru mișcare, socializare și interacțiune pentru echipele noastre, locul unde să găsim cele mai bune soluții pentru o viață sănătoasă”, a declarat Dana Oprișan, director Resurse Umane Groupe Renault România.

O experiență de viață sănătoasă

Evenimentul de lansare a sălii de fitness la care au luat parte angajați, a cuprins o serie de demonstrații sportive, un workshop despre fitness susținut de triplul campion național la bodybuilding Flavius Ursachi, precum și turul inaugural al sălii de sport. Totodată, publicul a savurat gustări raw-vegane,

Spațiul oferă angajaților o zonă de divertisment, posibilitatea de a utiliza zona de aparate de forță sau de a participa la clase de tip aerobic. De asemenea, Bodyshape pune la dispoziția membrilor săi antrenamente personalizate, precum și programe speciale de slăbit sau tonifiere, cu o durată de 6 sau 8 săptămâni. Tot aici angajații Groupe Renault pot beneficia și de programe personalizate de nutriție.

„Suntem onorați că Renault Bucharest Connected ne-a ales drept partener de wellbeing, în special datorită conceptului nostru unic în industria de fitness din România. Cred că această colaborare va marca un punct de cotitură în ceea ce privește piața de corporate fitness din România.  Ne mândrim cu 5 ani de experiență și peste 1 500 de povești de succes, iar viziunea pentru spațiul din Renault Bucharest Connected este să creăm un mediu în care toată lumea să se simtă bine făcând mișcare. Angajații sunt încurajați să își lase la ușa centrului toate grijile, preocupările și să intre într-o oază de relaxare și bună-dispoziție”, a declarat Irina Alionte, fondatoarea Bodyshape Transformation Centre.

Angajamentul pentru o viață sănătoasă face parte din misiunea Bodyshape Transformation Centre, care promovează aceeași pasiune pentru wellness și în cadrul Renault Bucharest Connected. Centrul de transformare corporală s-a făcut remarcat printr-un concept unic în România, care integrează antrenamentele distractive, pline de energie, alimentația echilibrată și atenția acordată motivației.

Dotări Bodyshape Transformation Gym în cadrul Renault Bucharest Connected

  • Zonă de fitness: forță & cardio
  • Zonă pentru antrenamente de grup cu instructor coordonator
  • Zonă pentru activități de tip aerobic (yoga, pilates, step aerobic, tae-bo)
  • Zonă de divertisment (ping-pong, darts)
  • Sală pentru masaj
  • Vestiare pentru femei și bărbați, cu 11 cabine de duș fiecare;

Bodyshape Transformation Centre a devenit partenerul Groupe Renault România pentru serviciile sportive în urma unui proces de selecție. Sala de fitness cu circuit închis este una dintre numeroasele facilități de care beneficiază angajații din sediul recent inaugurat.

Centrul de fitness Bodyshape Transformation Centre a fost înființat în anul 2015, iar evoluția business-ului a propulsat-o pe fondatoarea Irina Alionte în Topul „30 sub 30 cei mai de succes români”, realizat de Forbes România. Promotorul unei viziuni holistice asupra procesului de transformare corporală, Bodyshape a înregistrat o cifră de afaceri de 305.200 de euro în 2018, în creştere cu aproximativ 25% faţă de anul 2017. Sala de fitness din cadrul Renault Bucharest Connected reprezintă a doua locație a centrului, după sediul din nordul Bucureștiului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: