BMW iX – preţuri oficiale pentru România BMW iX – preţuri oficiale pentru România
Preţurile pentru România sunt 78838 Euro cu TVA pentru iX xDrive40 si 98294 Euro cu TVA pentru iX xDrive50. Clineţii pot configura şi pot... BMW iX – preţuri oficiale pentru România

Preţurile pentru România sunt 78838 Euro cu TVA pentru iX xDrive40 si 98294 Euro cu TVA pentru iX xDrive50. Clineţii pot configura şi pot precomanda noul model la dealerii BMW din România.

BMW iX deschide drumul către o nouă era a mobilităţii, cu un concept axat pe dezvoltarea durabilă în fiecare detaliu. Ducând mai departe rolul de inovator al BMW i, o gamă impresionantă de noi solţuii tehnologice pune bazele de dezvoltare pentru modelele BMW Group, de la folosirea inovativă a materialelor reciclate sau a fibrei de carbon în noul “Carbon Cage”; la noul sistem iDrive. Preţurile urmează a fi comunicate pentru România. În Germania acestea sunt de 77300 Euro pentru versiunea BMW iX xDrive40 şi 98000 Euro pentru BMW iX xDrive50.

BMW iX, a cărui lansare pe piaţă va fi la finalul anului 2021, anunţă o nouă eră în mobilitate şi se concentrează pe o interpretare nouă a designului, dezvoltării durabile, plăcerii condusului, versatilităţii şi luxului. Este primul model bazat pe un nou set de instrumente modular, scalabil, pe care va fi construit viitorul BMW Group. Conceput de la bun început pentru o mobilitate full electrică, iX vede BMW redefinind conceptul Sports Activity Vehicle (SAV) de succes. Va adopta o abordare dublă a misiunii, cu două variante ale motorului electric oferite de la lansare.

BMW iX face parte din portofoliul subbrandului BMW i şi, aşa cum BMW i3 şi BMW i8 au funcţionat ca adevărate concept cars în producţie, va testa şi pune bazele pentru noi tehnologii şi va crea oportunităţi pentru dezvoltarea mărcii principale, BMW.

BMW iX combină plăcerea condusului fără emisii locale, agilitatea sportivă şi o autonomie remarcabilă, toate alături de o atenţie fără precedent pentru dezvoltarea durabilă, mergând deja pe o direcţie deschisă de BMW i3 şi BMW i8. Cu un design complet nou, precis şi minimalist, BMW iX este primul reprezentant al unei generaţii noi de automobile pregătită să redefinească experienţa condusului, senzaţia de spaţiu din interior şi relaţia dintre automobile şi pasageri.

BMW iX va intra în producţie la uzina BMW din Dingolfing din a doua jumătate a anului 2021, ca noul portstindard al BMW Group. Acesta reuneşte cele mai recente evoluţii ale companiei în domeniile inovaţiei strategice – Design, Condus Autonom, Conectivitate, Electrificare şi Servicii. Competenţa acumulată de BMW Group de-a lungul mai multor ani în domeniul dezvoltării durabile a fost canalizată în dezvoltarea BMW iX. Componentele-cheie ale conceptului holistic includ extracţia strict monitorizată a materiilor prime, utilizarea exclusivă a energiei electrice din surse regenerabile în procesul de producţie şi o pondere foarte mare de materiale reciclate.

Motoarele electrice pentru BMW iX sunt marcate de un principiu de proiectare care permite evitarea utilizării pământurilor rare. Sistemul de propulsie foloseşte un motor electric pe puntea faţă şi un altul pe puntea spate şi afişează un nivel de eficienţă fără precedent în segment. Eficienţa este îmbunătă de aerodinamica optimizată şi designul uşor inteligent.

“Tehnologia stimulează progresele de care avem nevoie pentru a face faţă şi celor mai mari provocări. Acest lucru se aplică în special protecţiei climatice”, spune Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG. “Nu avem nici o îndoială: mobilitatea trebuie să fie durabilă pentru a reprezenta o soluţie cu adevărat remarcabilă. Pentru BMW Group, mobilitatea premium nu este posibilă fără responsabilitate.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: