BMan.ro face primul milion de euro, la doi ani de la lansare BMan.ro face primul milion de euro, la doi ani de la lansare
BMan, unul din puținele magazine online de modă masculină care oferă produse vestimentare pe măsura bărbaților din România, a înregistrat în 2017 o cifră... BMan.ro face primul milion de euro, la doi ani de la lansare

BMan, unul din puținele magazine online de modă masculină care oferă produse vestimentare pe măsura bărbaților din România, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de un milion de euro, cu 110% mai mult față de anul anterior.

Creșterea business-ului BMan s-a datorat investițiilor în noile categorii de produse, în dezvoltarea serviciului de customer care, dar și în campaniile punctuale de marketing.

„În 2017 am avut o retenție foarte bună. Ne-am fidelizat clienții prin campanii speciale, am avut sesiuni multiple de discount-uri și ne-am diversificat gama de produse, prin lansarea colecțiilor de toamnă-iarnă și primăvară-vară. Principalul atuu de care dispunem este cu siguranță atenția pe care o oferim clientului. Ne dorim să avem mereu clienți mulțumiți care pot avea încredere că produsele comandate de pe BMan.ro sunt conforme cu realitatea și mai mult decât, că sunt făcute pe măsurile fiecărui client în parte. Din aceast motiv, doar 9% dintre clienții noștri returnează produsele comandate”, a declarat Vlad Tofan, CEO BMan.ro

Magazinul online românesc de modă masculină a înregistrat cele mai mari vânzări în perioadele aprilie-mai și noiembrie-decembrie. În total, BMan.ro a ajuns la finalul anului 2017 la 47.000 de produse, cămășile reprezentând 22% din totalul vânzărilor, sacourile 18%, iar pantofii 15%.

„Produsele noastre au un design unic și mai mult decât atât oferim cumpărătorilor de fashion masculin cel mai bun raport calitate-preț. Ne inspirăm din colecțiile marilor case de modă europene și aducem publicului din România un vibe colorat cu fiecare ținută pe care o propunem bărbaților. Acest lucru ne-a propulsat în topul preferințelor românilor în materie de fashion masculin”, a adăugat Vlad Tofan.

Pentru 2018, reprezentanții BMan preconizează o creștere a cifrei de afaceri cu minimum 20%, iar în planurile de business se numără deschiderea unui showroom BMan în București, crearea unui croitor virtual pentru clienții din România și diversificarea categoriilor de produse în funcție de stilul vestimentar al bărbaților: casual, smart-casual, business, elegant și urban.

Bine de știut!

Magazinul online BMan s-a lansat în urmă cu doi ani pe piața din România din dorința de a le oferi bărbaților un reper în materie de modă masculină. Business-ul online este rezultatul unui magazin de haine bărbătești din Huși, județul Vaslui.

Cifra de afaceri înregistrată de BMan în 2016, la un an de la lansare, a fost de 480.000 de euro, iar investiția în proiectul online a fost de 80.000 de euro. Momentan, din echipa BMan fac parte aproximativ 30 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: