Blue Air, parteneriat cu PayPal pentru plăți online Blue Air, parteneriat cu PayPal pentru plăți online
Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai importante companii de profil din România, intră într-un parteneriat cu PayPal, lider internațional în... Blue Air, parteneriat cu PayPal pentru plăți online

Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai importante companii de profil din România, intră într-un parteneriat cu PayPal, lider internațional în domeniul plăților online, ce le va permite călătorilor să rezerve și să plătească online zborurile lor.

”Suntem extrem de încântați să anunțăm că zborurile Blue Air, disponibile via blueairweb.com, pot fi acum achiziționate folosind PayPal. Blue Air este decis să le ofere clienților opțiuni variate și comode atunci când îşi achiziționează biletele de avion și PayPal este în mod clar o alegere optimă deoarece le oferă clienților beneficiul unei plăți online sigure”, declară Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Românii sunt călători activi, care se deplasează frecvent și, potrivit Blue Air, cele mai achiziționate rute pentru care aceștia au plătit cu PayPal sunt, până acum, Stuttgart – Sibiu, Londra – București și Roma – Bacău. Călătorii români pot călători acum pe aceste rute si oriunde în lume plătind cu PayPal – rapid, ușor și în siguranță.

”Circa 95% dintre călătorii români aleg liniile aeriene cu care se deplasează în funcție de prețul biletului, 83% acordă atenție politicii privind bagajele și 76% se orienteză în funcție de destinațiile oferite . Blue Air le oferă românilor toate aceste opțiuni”,  spune Matt Komorowski, Director Vânzări PayPal în Europa Centrală și de Est. ”Am văzut că lucrează constant pentru a oferi soluții inovative care să îmbunătățească experiența clienților, iar la fel procedează și PayPal. De aceea, suntem încântați să putem ajuta Blue Air să facă plățile și mai rapide, sigure și convenabile.”

Cu PayPal, Blue Air le poate oferi clienților săi mai mult decât plăți, un exemplu fiind  Buyer Protection Program, care acoperă acum și bunurile non-corporale, cum ar fi muzica și jocurile, dar și biletele de călătorie .

”Piața bunurilor digitale este una dintre categoriile de retail care înregistrează cea mai mare creștere, iar biletele de călătorie și rezervările online reprezintă o parte importantă a acestei piețe. Grație protecției pe care o oferim, clienții au un grad mai mare de încredere atunci când achiziționează astfel de produse și servicii”,  adaugă  Matt Komorowski.

În 2015, 28% din cele 4.9 milioane de plăți procesate au fost realizate de pe dispozitive mobile. PayPal este o platformă de plăți internațională, accesibilă oamenilor din peste 200 de piețe și care le permite clienților să primească plăți în peste 100 de valute, să retragă fonduri în conturile bancare în 57 de valute și să mențină balanțe în cadrul conturilor lor în 26 de valute.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: