Blue Air leaga aeroportul din Iasi de Roma, Paris si Londra Blue Air leaga aeroportul din Iasi de Roma, Paris si Londra
Dupa lansarea primei curse interne pe ruta Bucuresti-Iasi, operatorul de transport aerian Blue Air leaga fosta capitala a Moldovei de trei capitale europene. Noile... Blue Air leaga aeroportul din Iasi de Roma, Paris si Londra

Dupa lansarea primei curse interne pe ruta Bucuresti-Iasi, operatorul de transport aerian Blue Air leaga fosta capitala a Moldovei de trei capitale europene. Noile destinatii introduse de companie se numara printre cele mai cerute de turistii romani.

Astfel, Blue Air lanseaza din toamna acestui an curse cu plecare din Iasi catre Roma, Paris si Londra.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32,9 euro/ segment  (taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

orar iasi

“Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare. Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015”, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Ioan Gyuri Pascu da glas Comandantului Barza, un jurnal de bord relaxat realizat de Blue Air – VIDEO

 “Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra”, a precizat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

Blue Air unește 2 capitale românești din octombrie 2015

Rute Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Iasi: Londra, Paris, Roma
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Baze operationale Blue Air:

  • Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi
  • Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: