Blue Air desfasoara campania Valentine Sale, oferind 2 bilete la pret de 1 Blue Air desfasoara campania Valentine Sale, oferind 2 bilete la pret de 1
Pentru toti cei care iubesc zborul si calatoriile, si pentru toti indragostitii care se pregatesc sa sarbatoreasca „Ziua Indragostitilor”, Blue Air desfasoara in perioada... Blue Air desfasoara campania Valentine Sale, oferind 2 bilete la pret de 1

Pentru toti cei care iubesc zborul si calatoriile, si pentru toti indragostitii care se pregatesc sa sarbatoreasca „Ziua Indragostitilor”, Blue Air desfasoara in perioada 19-20 ianuarie campania Valentine Sale: 2 bilete la pret de 1.

Pe parcursul desfasurarii campaniei, clientii Blue Air se bucura de oferta 2 la pret de 1, la fiecare bilet de avion achizitionat primind inca un bilet gratuit. In plus, pasagerii se bucura de flexibilitate, oferta incluzand posibilitatea modificarii datelor de zbor, in cazul in care intervin schimbari neprevazute ale planurilor de calatorie.

Oferta este valabila intre 19-20 ianuarie 2021, pentru toate zborurile cu date de calatorie pana la 30 octombrie 2021. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: