Blue Air anunță 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020 Blue Air anunță 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020
Ieri a avut loc evenimentul care a marcat reluarea operatiunilor Blue Air de pe baza Bacau, odata cu redeschiderea Aeroportului Internațional Bacău dupa finalizarea... Blue Air anunță 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020

Ieri a avut loc evenimentul care a marcat reluarea operatiunilor Blue Air de pe baza Bacau, odata cu redeschiderea Aeroportului Internațional Bacău dupa finalizarea lucrarilor de reconstructie a pistei.

Blue Air își reconfirmă angajamentul către Bacău ca piață strategică pentru companie și anunță 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020 (Atena, Barcelona, Koln, Larnaca, Madrid, Munchen si Paris), conexiuni smart cu Europa via București, precum și oferte și servicii personalizate și conectivitati adaptate nevoilor locale ale băcăuanilor.

BACAU este baza Blue Air de 11 ani. Blue Air a efectuat peste 30 000 de zboruri de la/ catre Bacau. Peste 4 milioane de pasageri au zburat pana acum cu Blue Air de la /catre Bacau.

Pentru a sarbatori reluarea zborurilor de pe Aeroportul Bacau, Blue Air desfasoara o promotie dedicata exclusiv bacauanilor, oferind un discount de 50% la toate zborurile de la/ catre Bacau pentru toate rezervarile efectuate pe 21 si 22 octombrie.

“Suntem încântați să putem privi cu încredere spre viitor, definindu-ne obiectivul strategic principal, acela de a deveni prima opțiune de transport aerian low-cost pe toate piețele pe care le deservim. Investim mult timp și efort în dezvoltarea hub-urilor regionale și considerăm că acest tip de implicare creează cel mai bun fundament pentru o dezvoltare durabilă. Baza Blue Air Bacău reprezintă cea mai bună expresie a acestui angajament: 11 ani, peste 30 000 de zboruri, peste 4 000 000 pasageri care au zburat cu Blue Air de la/ către Bacău. Suntem mândri de tradiția creată și ne dorim să răsplătim loialitatea pasagerilor noștri cu cele mai bune soluții de călătorie, adaptate permanent priorităților lor. Mulțumim băcăuanilor pentru încrederea acordată!

Pentru 2021, Blue Air își propune să ofere pasagerilor săi o rețea eficientă de rute exclusive și conexiuni smart, precum și oferte și servicii relevante pentru nevoile lor actuale, bazate pe expertiza inegalabilă a culturii locale.”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: