Anul acesta, de Black Friday, stai cu ochii pe ofertele Falcon Electronics! Plăteşti mai puţin cu până la 50% pentru electronice auto, audio şi...

Logo Falcon-AlbastruAnul acesta, de Black Friday, stai cu ochii pe ofertele Falcon Electronics! Plăteşti mai puţin cu până la 50% pentru electronice auto, audio şi pentru comunicare, aşa că pregăteşte-te să nu ştii ce să alegi mai repede! Pentru că da, trebuie să te grăbeşti: campania „La Falcon, reducerile se luptă pentru atenţia ta de Black Friday” se desfăşoară numai pe 21 noiembrie.

Reducerile de Black Friday ajung până la 50% la Falcon Electronics, aşa că poţi începe deja să îţi faci planul de cumpărături. Lupta pentru atenţia ta o să fie dată între reducerile pentru produse ale unor branduri renumite, ca JVC, Parrot, Sony, Kicker, Navon şi Cobra.

Din promoţie fac parte căşti audio – create pentru gusturile tuturor îndrăgostiţilor de muzică, sisteme car audio – care creează coloana sonoră a drumurilor cu automobilul, sisteme de navigaţie – pentru găsirea celor mai rapide trasee în trafic, sisteme de teleconferinţă prin Bluetooth – dedicate telefoanelor mobile, sisteme handsfree pentru motociclete şi scutere – pentru a vorbi la telefon în deplină siguranţă în timpul călătoriilor pe două roţi, sisteme car kit handsfree – pentru o comunicare fără riscuri în timpul şofatului, staţii radio CB de emisie-recepţie – pentru a avea acces la comunitatea şoferi din trafic şi staţii radio PMR Walkie Talkie – pentru o comunicare la distanţă fără costuri suplimentare.

Este cel de-al treilea an în care Falcon Electronics participă la promoţiile de Black Friday. Promoţia “La Falcon, reducerile se luptă pentru atenţia ta de Black Friday ” este valabilă în showroomurile Falcon Electronics din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Braşov, dar şi pe www.store.falcon.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: