Black Friday pe Vegis.ro: reduceri până la 75% la produse naturiste Black Friday pe Vegis.ro: reduceri până la 75% la produse naturiste
Vegis.ro demarează campania de reduceri de Black Friday pe 18 noiembrie, ocazie cu care propune reduceri până la 75%. Reducerile încep la ora 00.00... Black Friday pe Vegis.ro: reduceri până la 75% la produse naturiste

Vegis.ro demarează campania de reduceri de Black Friday pe 18 noiembrie, ocazie cu care propune reduceri până la 75%. Reducerile încep la ora 00.00 și se încheie la 23.59, iar clienții magazinului online de produse naturiste vor putea alege dintre cele peste 300 produse cu pret redus.

Categoriile de produse incluse în promoția de Black Friday sunt Suplimente, Produse Alimentare (Bio, Vegane, Raw), Produse Apicole, Cosmetice, Detergenți, Cărți, Jocuri și Electrocasnice de bucătărie.

Cu ocazia Black Friday, echipa Vegis.ro estimează un numar de peste 1000 comenzi, Black Friday fiind singurul moment din an în care produsele naturiste comercializate pe site beneficiază de reduceri ce ating nivelul de minus 75%.

“Toamna și iarna sunt anotimpurile care reprezintă sezonul de vârf în vânzarea de produse naturiste, în special datorită necesității de a pregăti organismul pentru frig și pentru a trata afecțiuni precum răceala, gripa, dureri în gât sau starea de astenie specifică sezonului rece. Din acest motiv, Black Friday este unul dintre cele mai importante vârfuri de vânzări din an, depășit poate doar de Crăciun. Anul trecut, de Black Friday, am inregistrat peste 500 comenzi și ne așteptăm ca anul acesta să depășim 1.000”, declară Mihai Bucuroiu, Fondator și Director de Dezvoltare Vegis.ro.

Stocurile produselor reduse sunt limitate, însă varietatea disponibilă asigură opțiuni pentru întreaga familie. De altfel, încă de anul trecut echipa Vegis.ro a remarcat tendința clienților ca de Black Friday să diversifice produsele din coșul de cumpărături.

“Am putea spune că, pe Vegis.ro, clientii sunt destul de fideli în raport cu produsele pe care le comandă. În sensul că, de cele mai multe ori, își comandă cam aceleasi produse, cu mici variațiuni în funcție de noutățile disponibile pe site. Însă, Black Friday este momentul în care experimentează mai mult, de aceea și valoarea medie a comenzii crește cu 20-25%, ajungând la aproape 200 lei”, completează Bucuroiu.

Valoarea medie a unei comenzi pe Vegis.ro este de 155 lei, iar de Black Friday aceasta ajunge la 195 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: