Black Friday pe Autovit.ro: toate autoturismele au fost vândute Black Friday pe Autovit.ro: toate autoturismele au fost vândute
Pentru al doilea an la rând, Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, a organizat pe data de 20 noiembrie 2015... Black Friday pe Autovit.ro: toate autoturismele au fost vândute

Pentru al doilea an la rând, Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, a organizat pe data de 20 noiembrie 2015 campanie de reduceri de Black Friday. Astfel, românii interesați în găsirea unei mașini noi sau rulate au beneficiat de cele 38 de oferte de nerefuzat puse la dispoziție pe platforma blackfriday.autovit.ro de către dealerii parteneri din toată țara.

Valoarea totală a mașinilor înainte de reducerile oferite de dealeri a fost de 1,2 milioane euro, iar suma discounturilor a ajuns la nivelul de 280.000 euro.

“Succesul campaniei de Black Friday din acest an a fost cel puțin dublu față de cel din 2014. Atât mașinile din gamele accesibile, dar și cele premium scoase la vânzare vineri și-au găsit proprietari imediat. În aceste condiții, dealerii noștri parteneri au fost extrem de multumiți de colaborare, cu atât mai mult cu cât și-au mărit bazele de date cu clienți interesați în a cumpăra și alte autoturisme din parcurile lor auto”, spune Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

Platforma blackfriday.autovit.ro a funcționat vineri, 20 noiembrie 2015, în intervalul 8.00– 18.00 fără întrerupere. Programul inițial a fost prelungit cu încă o oră datorită cererii foarte mari din partea clienților.

Pe Autovit.ro sunt în orice moment peste 65.000 de anunțuri. Printre cele mai căutate mașini de pe site se numără Volkswagen, BMW și Opel.

Aparținând grupului Naspers, Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second hand. Autovit.ro integrează anunțuri din următoarele categorii: autoturisme second hand și noi, camioane și utilitare, motociclete, utilaje de construcții și mașini agricole, piese second hand.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: