Black Friday la tratamentele de înfrumusețare Silhouette. Reduceri de până la 80%! Black Friday la tratamentele de înfrumusețare Silhouette. Reduceri de până la 80%!
Centrele Silhouette din București oferă mari discounturi începând de vineri, 15 noiembrie, la o serie de pachete de proceduri cu proprietăți antiaging sau de... Black Friday la tratamentele de înfrumusețare Silhouette. Reduceri de până la 80%!

Centrele Silhouette din București oferă mari discounturi începând de vineri, 15 noiembrie, la o serie de pachete de proceduri cu proprietăți antiaging sau de remodelare corporală. Marile reduceri de Black Friday sunt valabile anul acesta și la tratamente de înfrumusețare sau pentru slăbit.

În plus, au pregătit un joc tentant pentru cei care trec pragul în perioada 15-25 noiembrie: clienții pot alege unul din sutele de cartonașe cu pisici negre pentru a descoperi de ce ofertă specială au parte. Totul, fără a fi nevoie să se programeze în prealabil.

Astfel, pot extrage cartoane ce oferă între 10 și 70% discount la orice serviciu, ori pachete de tratamente ce țintesc rezultate concrete, ce au deja reducere de până la 60%.

Portrait of happy young Caucasian woman lying on massage table, keeping her eyes closed, relaxing after facial treatment in spa salon

Tot în perioada 15-25 noiembrie, pentru orice tratament sau pachet de servicii achiziționat la prețul original, primești cadou încă un pachet similar.

Mai mult, în aceeași perioadă, produse cosmetice de îngriire a tenului și a corpului ale unor branduri de top (Guinot, Academie, Babor, etc) sunt la discount de până la 80%.

Mai multe detalii pot fi aflate pe website-ul www.silhouette.ro ori pe paginile de socializare Silhouette. Centrele Silhouette se află în București pe Bd. Regina Maria 1 și pe Calea Dorobanților 200.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: