Black Friday aduce la SOFIAMAN, în perioada 21-23 noiembrie, reduceri de până la 50%. Astfel, de Black Friday, cumpărătorii SOFIAMAN își vor putea achiziționa...
Black Friday_SofiamanBlack Friday aduce la SOFIAMAN, în perioada 21-23 noiembrie, reduceri de până la 50%. Astfel, de Black Friday, cumpărătorii SOFIAMAN își vor putea achiziționa articole de îmbrăcăminte de noapte și de casă la prețuri speciale și vor putea alege dintre zecile de produse incluse în promoție.

Produsele selecționate vor avea discount-uri generoase ce se vor aplica categoriilor de pijamale, compleuri, halate și articole de stradă, destinate femeilor, bărbaților, dar și copiilor și bebelușilor.

Reducerile cuprind și piese vestimentare din noua colecție toamnă-iarnă 2014/2015 SOFIAMAN și vor fi prezente atât în magazinul online, www.magazinsofiaman, cât și în cele 8 magazine fizice din toată țara. Gamele disponibile includ modele ce surprind prin imprimeurile și combinațiile cromatice puternice și sofisticate.

În plus, pe lângă promoțiile de până la 50%, cei care vor face cumpărăturile de minimum 200 de lei, vor primi reduceri cumulate de 100 de lei la achizițiile din noua colecție.

Campania de Black Friday de la SOFIAMAN va începe vineri, 21 noiembrie, ora 00:00 și se va desfășura până duminică, 23 noiembrie, ora 23:59.

SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: