Retailer-ul Flanco anunță cel mai mare eveniment de Black Friday de până acum, așteptând vânzări în creștere cu 50% față de anul trecut. Potrivit lui Dragoș...

Black_Friday_FlancoRetailer-ul Flanco anunță cel mai mare eveniment de Black Friday de până acum, așteptând vânzări în creștere cu 50% față de anul trecut. Potrivit lui Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail, reducerile vor ajunge la 80% din prețul de listă, la un număr de peste 400.000 de repere, cea mai mare reducere nominală fiind de 50.000 lei acordată unui televizor.

Flanco Retail se pregătește în acest an pentru al patrulea Black Friday din istorie, în weekendul 21-23 noiembrie. În rețeaua sa de 87 de magazine și pe flanco.ro, retailerul va acorda discounturi care ajung până la 80%, la peste 400.000 de produse în stoc.

„E un weekend pe care l-am pregătit timp de 6 luni, eforturile și investițiile urmând să se revadă în aceste 3 zile. Întâmpinăm Black Friday cu o infrastructură perfecționată atât în magazine cât și pe flanco.ro, cu peste 1100 de consilieri de vânzări bine pregătiți și cu 50% mai multe case de marcat.”

Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail

În rețeaua Flanco, startul pentru Black Friday se dă vineri la 6.00 dimineața, în toate cele 87 de magazine, toate având program prelungit între 21-23 noiembrie.

Flanco pune la dispoziția clienților inclusiv de Black Friday opțiunea de a achiziționa produsele cu reducere în rate fără dobândă, prin intermediul partenerilor, instituțiile financiare. Dragoș Sîrbu mai spune că echipa sa a depus eforturi de logistică, a optimizat infrastructura proprie de depozitare și livrare și și-a mobilizat partenerii de livrare ca produsele achiziționate de Black Friday să le ajungă clienților în 72 de ore.

Retailerul întâmpină Black Friday 2014 cu o suprafață de depozitare de 3 ori mai mare decât în 2013 – respectiv peste 15.000 mp de depozit – și cu un timp de facturare optimizat în toate  magazinele, astfel încât traficul mare de clienți să poată fi administrat eficient, iar aglomerația să nu-i stânjenească pe cumpărători.

„Ne așteptăm ca anul acesta, de Black Friday, să avem peste 2,5 milioane de vizitatori și vânzări de 110 milioane de lei, totul într-un interval de 3 zile, atât în magazine cât și pe flanco.ro. E foarte important de precizat, de asemenea, că dintre toate reperele la care acordăm reduceri masive din prețurile de listă special pentru Black Friday, peste 95% sunt produse ale anului 2014”

Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail

Cu un număr de aproximativ 1100 de angajați, Flanco deţine o rețea de 87 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 52 de orașe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: