DOMO lansează Black Friday, începând de vineri, 21 noiembrie, campanie care are la baza conceptul de o intreaga săptămână de zile de vineri, o...

domoDOMO lansează Black Friday, începând de vineri, 21 noiembrie, campanie care are la baza conceptul de o intreaga săptămână de zile de vineri, o săptămână de reduceri și oferte speciale pentru clienții săi.

“Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, Black Friday la DOMO nu este doar o singură zi de reduceri, ci o întreagă săptămână de zile de Vineri: Vineri, Vâmbătă, Vuminică, Vuni, Varți, Viercuri și Voi! Astfel vor avea 7 zile pentru a-și achiziționa produsele dorite la prețuri reduse substanțial. În plus, pentru  a putea face cele mai bune oferte, am invitat clienții să ne spună ce ar dori să le aducă Black Friday la Domo. Celor care au acceptat provocarea noastră le vom trimite oferta Domo de Black Friday vineri la primele ore ale dimineții. Până acum pe www.domo.ro s-au înscris peste 20.000 de clienți, dornici să afle primii oferta DOMO“

Sylvia Kerzbek, Marketing Manager DOMO Retail

Campania de Black Friday se desfășoară atât online, pe www.domo.ro, cât și în rețeaua magazinelor DOMO din întreaga țară. Programul de lucru al magazinelor DOMO fiind modificat pentru a răspunde cererii clienților. Astfel, vineri, 21 noiembrie, magazinele se deschid mai devreme, la  ora 6 am, iar „vâmbătă”, la ora 8 am și se vor închide mai târziu, pentru a satisface toate cererile clienților.

În cadrul campaniei, clienţii vor găsi reduceri la produse ale unor branduri IT precum Lenovo, Acer, Canon, şi Logitech, electrocasnice mari Arctic, Beko, Electrolux, Whirlpool, Zanussi şi Hotpoint, electrocasnice mici Philips, Rowenta şi Moulinex, aparate foto Sony, Nikon şi Samsung, televizoare Samsung, LG, Sony şi Toshiba, dar şi tablete şi telefoane Samsung, Allview, Utok şi Eboda.

Compania estimează vânzări cumulate de  peste 50% față de ediția anterioară a campaniei Black Friday.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: