Black Friday în turism: 600 de bilete de avion și vacanțe cu reduceri de până la 90% Black Friday în turism: 600 de bilete de avion și vacanțe cu reduceri de până la 90%
Pentru Black Friday 2016 Vola.ro, una dintre cele mai mari agenții de turism online, pune la bătaie peste 600 de bilete de avion și... Black Friday în turism: 600 de bilete de avion și vacanțe cu reduceri de până la 90%

Pentru Black Friday 2016 Vola.ro, una dintre cele mai mari agenții de turism online, pune la bătaie peste 600 de bilete de avion și vacanțe în destinații europene, cu reduceri de până la 90%. Compania estimează că vânzările aferente zilei de Black Friday vor echivala vânzările pentru o lună întreagă. 

Dacă în anii anteriori Black Friday-ul în turism echivala la nivel de oferte cu Early Booking, reducerile fiind de 30 – 40%, Vola.ro își propune ca anul acesta să organizeze un Black Friday în adevăratul sens al cuvântului și pentru ofertele turistice. Astfel, cea mai mare agenție de turism online din piață pune la vânzare peste 600 de bilete de avion și vacanțe cu reduceri de până la 90%.

Cele mai mari reduceri vor fi la biletele de avion spre mai multe destinații europene, care vor fi comunicate în ziua reducerilor.

”Am selectat câteva din cele mai cerute destinații europene și pe acestea la vom oferi la un preț simbolic, cu până la 90% mai mic decât prețul normal” a completat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Pentru ziua de 18 Noiembrie, Vola.ro își propune să atingă vânzări similare cu cele înregistrate pe parcursul unei luni întregi, luna noiembrie transformându-se astfel în vârful de vânzări pentru agenția online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: