Bilka Steel, unul din liderii de pe piața autohtonă de învelitori metalice (țiglă metalică), inaugurează o nouă linie de producție care crește capacitatea de...

Bilka 15oct13Bilka Steel, unul din liderii de pe piața autohtonă de învelitori metalice (țiglă metalică), inaugurează o nouă linie de producție care crește capacitatea de producție pentru țigla metalică Clasic cu 30%. Aceasta este a doua linie pusă anul acesta în funcțiune la Brașov după cea din luna aprilie. Cele două linii au crescut capacitatea de producție pentru țigla metalică Bilka Clasic cu 60%.

Aceasta investiție face parte din programul investițional demarat la începutul anului, care se ridică la aproximativ cinci milioane de euro și se va finaliza în 2016.

Horaţiu Ţepeş, proprietar Bilka Steel

Horaţiu Ţepeş, proprietar Bilka Steel

“Ne-am propus să putem onora orice comandă, să nu ajungem în situația în care să nu putem produce cât se cere. Vrem să putem livra toate comenzile în doar 24 de ore. Acum calitatea și promptitudinea sunt principalele criterii după care clienții iau decizia de a achiziționa țigla metalică, iar prețul le urmează. Pentru a reuși să respectăm acest angajament cele două linii de producție erau absolut necesare”

Horațiu Țepeș, proprietar Bilka Steel

Compania a înregistrat în primul semestru al anului o cifră de afaceri de aproximativ 45 milioane de lei, în creștere cu 43 de procente comparativ cu aceeși perioadă a lui 2013.

BILKA STEEL a avut în 2013 afaceri de 104 milioane de lei. Fabrica BILKA Steel din Brașov are în prezent mai multe hale de producţie și depozitare care acoperă o suprafaţă de peste 45.000 mp. Pe poarta fabricii au ieșit doar anul trecut peste 3,2 milioane mp de țiglă metalică. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: