Bilete cu reducere pentru elevi și studenți la show-ul lui Alex Velea și Antonia Bilete cu reducere pentru elevi și studenți la show-ul lui Alex Velea și Antonia
Unul din cele mai așteptate show-uri al primăverii, “Defectul tău sunt eu”, se anunță unul perfect și candidează la titlul de cel mai tare... Bilete cu reducere pentru elevi și studenți la show-ul lui Alex Velea și Antonia

Unul din cele mai așteptate show-uri al primăverii, “Defectul tău sunt eu”, se anunță unul perfect și candidează la titlul de cel mai tare show al anului. Alex Velea și Antonia aduc, în premieră pe scena Sălii Palatului, muzica, iubirea și prietenii din showbiz într-un show exploziv! Evenimentul are loc duminică, 29 martie, ora 19.30.

Din dorința de a avea aproape cât mai mulți fani, artiștii și organizatorul vin în întâmpinarea publicului țintă cu o reducere de 50% pentru elevi și studenți la toate categoriile de bilete, cu excepția VIP.

Astfel, prețul unui bilet va fi de: 100 de lei – categoria I, 75 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a, 32,5 lei – categoria a IV-a. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-urile: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro.

Alex Velea și Antonia, împreună cu Smiley, Connect-R, Cabron, Puya, Sișu și Don Baxter, aduc energia și explozia de viață a primăverii într-un show fără cusur: “Defectul tău sunt eu”! Duminică, 29 martie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30. Posesorii biletelor VIP, care beneficiază de meet&greet cu cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc, Antonia și Alex Velea, vor fi conduși la finalul concertului în zona exclusivă întâlnirii cu idolii lor.

 Afis ALEX SI ANTONIA

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: