Bergenbier lansează FRESH, un nou mix de suc de fructe cu bere 0.0 Bergenbier lansează FRESH, un nou mix de suc de fructe cu bere 0.0
Bergenbier S.A. – a Molson Coors Beverage Company – lansează, în premieră în România, FRESH 0.0, cel mai nou mix de suc de fructe... Bergenbier lansează FRESH, un nou mix de suc de fructe cu bere 0.0

Bergenbier S.A. – a Molson Coors Beverage Company – lansează, în premieră în România, FRESH 0.0, cel mai nou mix de suc de fructe cu bere 0.0% alcool, disponibil în două sortimente inedite: cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine.

FRESH 0.0 este mixul de bere delicios care îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei, de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool. Fie că ești la terasă sau în parc cu prietenii, ori vrei să iei o pauză de la lucru, cu FRESH 0.0 rămâi activ și savurezi totodată o băutură revigorantă, fără conservanți și fără coloranți artificiali.

“Vara 2021 ne aduce prima dintr-o serie de lansări de produse noi pe care Bergenbier S.A le pregătește. Odată cu brandul FRESH 0.0, ne diversificăm portofoliul de produse “mai mult decât bere” și pregătim astfel terenul pentru lansarea, în perioada următoare, a unor alte inovații. Mixurile de bere și berile aromatizate au în ultimii ani o tendință de creștere, în condițiile în care se observă o preferință mai mare a consumatorilor pentru acest segment.”, a declarat Mihai Voicu, Director General al Bergenbier S.A.

Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta

Lansarea brandului FRESH 0.0 va beneficia de o campanie de comunicare integrată, sub conceptul „Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta”. O bucurie, oricât de mică, îți îmbunățățește starea de spirit și duce la o reacție în lanț de emoții pozitive. Savurând FRESH 0.0, ai parte de gustul răcoritor de bere cu 0.0% alcool, dar și de aroma delicioasă de suc de fructe, în orice moment al zilei –  la birou, la terasă sau înainte ora de sport – și continui să te bucuri de activitățile planificate pentru restul zilei, fie de o altă o ieșire cu prietenii, fie de ora de yoga sau de o tură cu bicicleta. Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!

““Lansarea brandului FRESH 0.0 în categoria de mixuri de bere fără alcool și suc de fructe vine în întâmpinarea preferințelor consumatorilor care, în ultimii ani, au manifestat un interes crescut pentru acest tip de băutură. FRESH 0.0 reflectă dorința oamenilor de a face alegeri care să le permită să rămână activi, oferindu-le libertatea de a se lăsa purtați de la o bucurie la alta”, a declarat Ramona Radu, Marketing Director, Bergenbier S.A.

Campania de lansare include un spot TV ce aduce cu el bucuria verii și un optimism 100% răcoritor, o campanie inovativă în mediul digital și o serie de evenimente prin intermediul cărora produsul va fi adus cât mai aproape de consumatori. Disponibil în ambalaje de sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml, FRESH 0.0 conține 0.0% alcool și 25 kcal/100 ml.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: