BenQ, una dintre cele mai importante companii din lume în furnizarea de soluţii de imagine şi producătorul numărul unu pe piaţa locală de proiectoare,...
BenQ_SH940BenQ, una dintre cele mai importante companii din lume în furnizarea de soluţii de imagine şi producătorul numărul unu pe piaţa locală de proiectoare, lansează modelele SH963 și SH940 ce oferă proiecţii cu luminozitate mare şi imagini Full HD 1080p de foarte bună calitate, la un zoom optic de 1,5 x pentru a asigura flexibilitatea în instalare în orice tip de încăpere.

Proiectorul BenQ SH940 are o luminozitate de 4.000 de Ansi Lumeni, în timp ce SH963 este echipat cu o lampă ce poate emite 6.000 de Ansi Lumeni, ambele asigurând o proiecție perfect vizibilă chiar și în încăperile bine iluminate, în timp ce contrastul foarte ridicat, de 50.000:1, oferă imagini clare şi detaliate. Mai mult, rezoluția Full HD a celor două modele permite o reproducere fidelă a detaliilor bogate și transformă aceste proiectoare în dispozitivele ideale atât pentru proiecții video, cât și pentru prezentări multimedia. Zoom-ul optic 1,5 x permite, de asemenea, instalarea la diverse distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât utilizarea să nu reprezinte o provocare în niciun tip de spațiu.

În plus, proiectoarele dispun de un procesor încorporat HQV (Hollywood Quality Video) care aduce culorile imaginilor proiectate la nivelul celor dorite de realizatorii filmelor de la Hollywood, iar imaginile cu definiţie standard, asemenea transmisiilor TV clasice, sunt ridicate la noi nivele de claritate. Astfel, semnalele analogice sau digitale cu rezoluţie video mai scăzută sunt convertite automat pentru a ajunge la calitatea imaginii Full HD.

Controlul celor două proiectoare se poate realiza prin rețeaua LAN cu ajutorul pachetelor software Creston, PJ-Link şi AMX. Astfel, administratorii de infrastructură IT au acces complet, de la PC-ul de pe propriul birou, la toate funcțiile dispozitivelor.

Atât modelul SH940, cât și SH963 beneficiază de tehnologia SmartEco, consumul de energie electrică și costurile de întreținere putând fi reduse cu până la 70%, fără a prejudicia calitatea imaginilor proiectate. În plus consumul proiectoarelor atunci când nu detectează sursă de semnal (în mod stand by) este mai mic de 0,5W.

Disponibilitate

Noile proiectoare BenQ SH963 și SH940 sunt disponibile în România la partenerii autorizați Darer, IT Direct, Network One Distribution şi MGT Educational, la prețuri recomandate de 36.999 lei şi 12.499 lei.

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați.

BenQ_SH9402 BenQ_SH9401 BenQ_SH9403

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: