Doamnele şi domnişoarele din România se pot bucura acum de produsele bio fito-dermato-cosmetice şi de un make-up organic de cea mai bună calitate, create...
Phyt's Organic Make-upDoamnele şi domnişoarele din România se pot bucura acum de produsele bio fito-dermato-cosmetice şi de un make-up organic de cea mai bună calitate, create în Laboratoarele GamARde şi Phyt’s din Franţa.

Produsele GamARde au la bază apa termală cu acelaşi nume, cu efect  calmant şi anti-iritant, recunoscută pentru proprietăţile ei dermatologice încă din anul 1841 de către Academia de Medicină din Franţa. În plus, uleiul de argan din compoziție le asigură acțiunea hidratantă, nutritivă, regenerantă şi anti-îmbătrânire.

Produsele de îngrijie GamARde se adaptează perfect pielii sensibile, fiind reunite într-o gamă completă de îngrijire, fără urme de ingrediente chimice.

Ingredientele sunt 100%  de origine naturală, iar 40% provin din Agricultură Biologică

Produsele GamARde includ o varietate de soluții care asigură pielii o îngrijire delicată: produse bogate în acid hialuronic de origine vegetală şi aloe vera, pentru o hidratare puternică, produse care hrănesc intens pielea, îi redau strălucirea şi contribuie la diminuarea ridurilor şi produse concepute pentru tenul gras, cu imperfecţiuni, ajutând la închiderea porilor dilataţi şi dând un aspect curat şi hidratat al tenului.

GamARde cuprinde  tratamente pentru întinerirea pielii mature, cu efect de reducere atât a suprafeţei totale a ridurilor cât şi a numărului lor, subgama specială White Effect, care combate cu succes imperfecţiunile pigmentate ale pielii şi subgama Effislim de slăbire naturală. În plus, o serie de alte game special create pentru bebeluși și bărbaţi stau sub semnul GamARde.

De ce make-up organic?

Machiajul organic este mai mult decât o tendință de îngrijire a pielii – este garanţia unui ten cu adevărat sănătos. Produsele PHYT’S ORGANIC MAKE-UP sunt produse certificate bio, care oferă o eficacitate remarcabilă datorită ingredientelor de origine naturală : unturile, ceară şi uleiurile vegetale, cu acțiune puternic nutritivă, de protecţie şi hidratare, vitamina E vegetală, cu efect antioxidant şi anti-îmbătrânire, extracte vegetale din plante şi pigmenţi minerali pentru o paletă de culori naturale.

Produsele pot fi testate la Showroom-ul de pe Strada Şoseaua Chitilei, 178, etajul 3 (deasupra magazinului Mega Image Shop & Go) şi pe www.belfiore.ro.

subgama ingrijire delicata Gamarde ruj PHYTS Phyt's Organic Gamarde ingrijire si hidratare Tratamentul antirid Gamarde

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: