Beauty Trends: Povestea Ormonde Jayne vine în universul Elysee Beauty Trends: Povestea Ormonde Jayne vine în universul Elysee
Creatoarea uneia dintre cele mai elegante case de parfumerie din lume Ormonde Jayne – Linda Pilkington a participat, recent, la un eveniment exclusivist marca Elysee. Povestea Ormonde... Beauty Trends: Povestea Ormonde Jayne vine în universul Elysee

Creatoarea uneia dintre cele mai elegante case de parfumerie din lume Ormonde Jayne – Linda Pilkington a participat, recent, la un eveniment exclusivist marca Elysee. Povestea Ormonde Jayne vine să completeze universul Elysee cu produse exclusiviste de parfumerie şi cosmetica aflate pe liste de asteptare în întreaga lume .

Linda Pilkington FiorePasiunea Lindei pentru parfumerie a inceput chiar din adolescenţă când cultiva flori în gradina sa din Cheshire. Această  pasiune a făcut-o să înveţe să facă lumânări şi perne parfumate precum şi uleiuri de baie.

Următorii 14 ani i-a petrecut în America de Sud, Africa şi Orientul Îndepărtat unde a condus, pe rând, mai multe afaceri: un hotel-butic, o fermă de soia şi o fabrică de îngheţată – în acest ultim job creându-şi propriile combinaţii de arome pentru îngheţată.

Aceste locuri exotice au marcat-o profund pe plan olfactiv prin miresmele intoxicante şi flora luxuriantă, lăsându-i Lindei Pilkington un dor continuu în suflet pentru tot ce înseamnă  esenţe preţioase.

Linda 009 jpgLa întoarcerea în Londra nu a mai rezistat: şi-a creat o primă colecţie de parfumuri pe care a prezentat-o la diverse expoziţii şi care i-a adus numeroase premii de stil şi inovaţie.

Astfel că, ceva timp mai târziu când Chanel i-a cerut sa creeze “lumânarea înmiresmată perfectă” Linda a răspuns provocării…. Şi astfel iat-o în pragul momentului Alpha: crearea casei Ormonde Jayne – o colecţie de o preţiozitate rară, în care fiecare produs este creat cu pasiune de către Linda, îmbuteliat şi împachetat individual în atelierul său din Londra.

Parfumeria Ormonde Jayne – o adevărată destinaţie pentru iubitorii de esenţe preţioase  – s-a deschis în Londra, pe Bond Street, în Noiembrie 2002 şi de atunci îi încântă continuu pe împătimiţii de frumos, cu exclusivismul parfumurilor sale aflate pe liste de aşteptare în întreaga lume.

Calitatea meştesugului englezesc, arta parfumeriei franţuzeşti, senzualitatea şi armonia Orientului se întâlnesc în fiecare creaţie a acestei case de parfumerie  – reper în lumea celei de-a opta arte. Filosofia casei este una a calităţii şi a luxului desăvârşit, prin folosirea ingredientelor preţioase ce nu sunt folosite la scară largă în parfumerie.

Potrivit parfumierilor, Ormonde Jayne reprezintă o întoarcere la epoca de aur a parfumeriei, iar Linda Pilkington deţine o artă secretă a maturării uleiurilor şi absolutelor. Azi, Ormonde Jayne încântă clienţii din România cu două colecţii excepţionale.

Cea mai noua colecţie, Four Corners of the Earth, ne poartă într-o călătorie aparte în jurul lumii.

New Picture (1)OJ 120ml EdeP Tsarina jpgTsarina captează opulenţa şi pasiunea balurilor de la palatul Ţarului. Blănuri, brocart, piele, bijuterii şi rochii grandioase într-un decor luxos şi candelabre de cristal. Tsarina (apă de parfum 120 ml) 1490 RON.

New PictureOJ 120ml EdeP QI jpgQI înseamnă “respiraţia vieţii” şi este inspirat de iubirea poporului chinez pentru aromele delicate, luminoase. Este genul de parfum pe care vrei să-l simţi în continuu, fără a fi însă opulent. QI (apă de parfum 120 ml) 1390 RON.

OJ 120ml EdeP Nawab jpgNew Picture (5)Nawab of Oudh  – “Nawab” este titlul dat conducătorilor care au domnit peste India. Un parfum obsedant de frumos,  care sfidează regulile tradiţionale.

Nawab of Oudh (apă de parfum 120 ml) 1890 RON.


OJ 120ml EdeP Montabaco jpg

Montabaco

New Picture (3)Parfumul care captează spiritual Americii Latine: piele întoarsă, lemn şi frunze de tutun într-o succesiune intrigantă şi senzuală.

Montabaco (apă de parfum 120 ml) 1490 RON.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: