Beauty Trends: Păr lung, bucle, coc, împletituri? Beauty Trends: Păr lung, bucle, coc, împletituri?
Vara e mai mereu rost de petrecere. Pe malul lacului, pe malul marii, la piscina, la un cocktail, la o intalnire sau de ce... Beauty Trends: Păr lung, bucle, coc, împletituri?

Vara e mai mereu rost de petrecere. Pe malul lacului, pe malul marii, la piscina, la un cocktail, la o intalnire sau de ce nu la o nunta sau la un botez. Iar, femeile sunt mereu in centrul atentiei. Protagoniste sau simple invitate,  sunt mereu in cautarea unei coafuri ideale.

Ce e de facut? Ce e de ales? Cum procedezi? Cum te coafezi? Ce alegi? Par lung, bucle, coc, impletituri? Iata ce ne recomanda Emese Kelemen, membru in echipa Londa New Talent.

“Indiferent de ocazia pentru care alegi coafura, nu uita sa tii cont de imbracaminte, textura si lungimea parului, forma fetei si nu in ultimul rand de inaltimea ta. Apoi, oferta de coafuri e generoasa. Ai la indemana nenumarate optiuni! Insa, pastreaza o nota de natural”, puncteaza stilistul.

 “Una dintre cele mai populare coafuri de petrecere este cocul realizat din bucle lejere. Atunci cand nu vrei sa iti strangi parul in totalitate, poti alege sa iti prinzi parul intr-o impletitura lejera pe o parte. Poti sa iti pui in valoare coafura cu cercei lungi sau cu alte diverse accesorii de par”, adauga specialistul Londa Professional.

mireasa

Acestor cocuri jucause li se adauga coafurile de tip “boho” ce au la baza ca si element principal impletiturile, parul ondulat prins foarte lejer.

“Dar in acelasi timp atunci cand locatia, tinuta sau atitudinea clientei o cere, recomand cu drag coafurile indraznete, extravagante cu elemente de tip: par creponat, extra volum, aplicatii de accesorii in functie de tinuta sau locatie.“

Si daca vrei rezultate spectaculoase, atunci mizeaza pe Spark Up, sprayul pentru stralucire de la Londa Professional, iar pentru o fixare de lunga durata, Lock It, tot de la Londa Professional.

CLK_ST_BM

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: