Beauty Trends: “Glaze It” prelungește durata dintre 2 sesiuni de vopsire Beauty Trends: “Glaze It” prelungește durata dintre 2 sesiuni de vopsire
Londa crede in servicii de infrumusetare si ingrijire instante, rapide. Si de aceea a creat GLAZE IT. Un tratament care raspunde nevoilor specifice ale... Beauty Trends: “Glaze It” prelungește durata dintre 2 sesiuni de vopsire

Londa crede in servicii de infrumusetare si ingrijire instante, rapide. Si de aceea a creat GLAZE IT. Un tratament care raspunde nevoilor specifice ale parului vopsit intr-un timp record. Mai exact, culoare parului tau primeste un push de vigoare si magie intre vopsiri.

Mai exact, Glaze It vine sa prelungeasca durata dintre doua sesiuni de vopsire a parului si sa re readuca in atentie. Sa te puna in lumina. Uite detalii:

Glaze It este solutia perfecta pentru a face culoarea parului mai radianta si mai vibranta, pentru culori stralucitoare ce dureaza.

Violeta Palovici, membru al echipei Londa Professional Romania, ne marturiseste: “Acest serviciu este minunat daca iti doresti sa mentii culoarea vibranta intre vopsiri. Recomand acest serviciu in special clientelor cu parul roscat sau blond. Este bine stiut ca rosul si blondul sunt culori care se intretin greu si care tind sa se matuiasca mai repede”.

Daca vrei sa pastrezi efectul de stralucire si acasa, atunci foloseste sampon si Conditionning Spray Leave In din gama Color Radiance, precum si ulei de par Velvet Oil. Te-am convins? Daca da… iti spunem ca serviciul este disponibil in saloanele Londa Professional.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: