Beauty Trends: Ce propunere are Nivea pentru 8 Martie! Beauty Trends: Ce propunere are Nivea pentru 8 Martie!
Fie că sunt mame, surori sau prietene, femeile din viaţa noastră ocupă un loc special în inima fiecăreia dintre noi. Şi cum micile noastre... Beauty Trends: Ce propunere are Nivea pentru 8 Martie!

NiveaFie că sunt mame, surori sau prietene, femeile din viaţa noastră ocupă un loc special în inima fiecăreia dintre noi. Şi cum micile noastre gesturi de apreciere sunt cea mai la îndemână dovadă de a le răsfăţa, de 8 Martie, alege să oferi femeilor dragi din viaţa ta cele mai inspirate cadouri de la NIVEA!

CadouL NIVEA CELLULARPentru mama care vrea să arate tânără şi după 40 de ani: Cadoul NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

NIVEA îţi propune să oferi mamei cea mai avansată soluţie anti-age: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, o gamă performantă ce reîntinereşte aspectul tenului şi îi oferă un boost de tinereţe, cu ajutorul unor ingrediente precum acidul hialuronic, extractul de magnolie şi creatina.

Cadoul special conţine:

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de zi, Cremă de ochi.

Preţ pachet: 68,4 lei

Pentru prietena activă: Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş şi Gelul de duş NIVEA Creme Care

Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hr_nitor sub du_ _i Gelul  de du_ NIVEA Creme CareAlege să oferi momente de răsfăţ cu ajutorul a două produse de îngrijire a corpului sub duş: NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş, formulă îmbogăţită cu ulei de migdale, special creat pentru pielea uscată, şi Gelul de duş NIVEA Creme Care.

Acesta conţine pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrănesc pielea în profunzime.

Cadoul special conţine:

NIVEA Lapte de corp Hrănitor sub duş 250ml, Gel de duş Creme Care 250ml.

Preţ pachet: 23,4 lei

Pentru sora mai mică: Cadoul NIVEA Crema de zi hidratantă pentru ten normal şi Deodorant NIVEA Fresh Natural cadou

Cadoul NIVEA Crema de zi hidratant_ pentru ten normal  _i Deodorant NIVEA Fresh Natural cadouOferă un cadou care asigură prospeţime întreaga zi! Fie că aplică dimineaţa o cremă de zi hidratanta cu textură lejeră, sau folosesc un deodorant eficient, femeile adoră să simtă prospeţimea pe propria piele!

NIVEA Cremă de zi hidratantă pentru ten normal oferă o hidratare intensivă şi menţine prospeţimea tenului tânăr datorită Vitaminei E şi a tehnologiei inovatoare Hydra IQ, iar deodorantul NIVEA Fresh Natural reîmprospătează şi asigură îngrijire pe parcursul întregii zile.

Cadoul special conţine:

NIVEA Cremă de zi hidratantă pentru ten normal, deodorant Fresh Natural.

Preţ pachet: 22,1 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: