Beauty Trends: Ce coafuri COOL se poartă în 2017? GALERIE FOTO Beauty Trends: Ce coafuri COOL se poartă în 2017? GALERIE FOTO
Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvăluie că, în anul 2017, va continua trendul coafurilor avangardiste în randul acelor femei care vor să fie cool, ieșite... Beauty Trends: Ce coafuri COOL se poartă în 2017? GALERIE FOTO

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvăluie că, în anul 2017, va continua trendul coafurilor avangardiste în randul acelor femei care vor să fie cool, ieșite din tipar. Se poartă fie părul tuns foarte scurt, fie coafurile hi-tech, inspirate din moda japoneză.

Cristi Pascu aduce în România tendințele prezentate la Salon International 2016 de la Londra, cel mai mare eveniment din Europa dedicat stiliștilor profesioniști.

Hi-Tech și Harajuku

“Combinațiile inedite de culori câștigă teren încet și sigur și în Europa, iar trendurile prezentate au fost bine primite pe scena de la Salon International de la Londra. În 2017 se poartă vopsitul în două sau mai multe nuanțe, care necesită o tehnică foarte bună de execuție. În trend sunt combinații de galben și roz, gri cu bej sau mov cu alb. Linia tunsorii este arhitecturală, minimalistă, astfel încât layerele de culori sunt foarte bine evidențiate și efectul de spectaculozitate este garantat”, spune Cristi Pascu.

cristi-pascu-coafura-hi-tech-3

Scurt și extrem

“Pentru femeile care își doresc o schimbare radicală de look se poartă acum părul tuns foarte scurt, iar combinația de două culori de la look-ul anterior se menține și aici. Spre exemplu, te poți tunde periuță și partea superioară a coafurii să fie de un bej-aramiu, iar lateralele, tunse foarte scurt, să fie vopsite cu bleu-gri.”

cristi-pascu-coafura-scurt-si-extrem-1

Coafuri rebele și fanteziste

“Împletiturile pot fi și altfel decât romantice și pot pune în evidență personalitatea rebelă a purtătoarei. Vorbim despre coafuri de avangardă, purtabile acum pe stradă. Este suficient să-ți împletești părul pe lateral, iar restul să-l poți prinde în cozi sau noduri, obținând astfel un look mai mult decât îndrăzneț. Acest tip de coafură se vede spectaculos pe culori mai deschise sau pastel decât pe culori închise. Recomand astfel vopsirea în nuanțe de blond, gri, roz sau bleu”, mai spune Cristi Pascu.

cristi-pascu-coafuri-rebele-3

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști din România, responsabil pentru coafurile mai multor vedete din România, printre care și Carmen Brumă, Iuliana Tudor și Adina Buzatu. Cristi Pascu este fondatorul “Academiei de Coafură Cristi Pascu” care a început deja a patra serie de cursuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: