Unul din cele mai moderne parcuri industriale de producere a tamplariei PVC si poate cea mai performanta linie de productie a tamplariei PVC din...

Barrier_productie1Unul din cele mai moderne parcuri industriale de producere a tamplariei PVC si poate cea mai performanta linie de productie a tamplariei PVC din tara au fost inaugurate la Bacau, de catre compania producatoare Barrier. Investitia totala s-a ridicat la peste 5 milioane de euro, iar lucrarile au durat aproximativ 30 de luni.

Noua fabrica, in care lucreaza 200 de persoane, beneficiaza de un sistem integrat de productie, care foloseste cele mai moderne linii de fabricatie de la Rotox si are o capacitate de productie de 700 de ferestre pe zi. In prezent, in fabrica de la Bacau sunt disponibile utilaje pentru productia de ferestre si usi, foliere profile, curbare profile, productia de usi de garaj si rulouri, iar din 2015 se va incepe si productia de sticla termoizolanta.

Adrian Gramacea_director general Electric Plus, compania producatoare Barrier“Noul centru de productie a venit ca un pas natural in evolutia companiei, datorita cresterii cererii pentru produsele noastre. Inca din 2003, de cand am deschis primul atelier de productie, ne-am concentrat pe dorintele clientilor nostri, oferindu-le nu numai produse de calitate, ci si servicii pre si post vanzare, mai rar intalnite pe piata pe care activam. Ne dorim sa venim cu solutii complete, sa fim un adevarat consultant pentru cei care au nevoie de o tamplarie din PVC, astfel ca in viitorul apropiat ne dorim sa dotam noul centru de productie cu tehnologie pentru productia de sticla si noi linii de productie PVC”

Adrian Garmacea, director general al companiei producatoare Barrier

In prezent, produsele Barrier sunt disponibile in majoritatea judetelor din Romania, prin intermediul unei retele de peste 300 de colaboratori. In plus, compania exporta tamplarie PVC in tari precum Italia, Franta, Belgia sau Germania,urmand sa se extinda si pe pietele din Anglia, Olanda si Spania.

Parte a eforturilor companiei producatoare Barrier de a oferi constant produse si servicii de calitate, a fost infiintata Academia Barrier, destinata angajatilor. Prin intermediul acestui program, ei pot beneficia de cursuri de specializare si perfectionare in domeniul productiei de tamplarie de PVC.

Brandul Barrier este produs de catre compania Electric Plus din Bacau, primul atelier de productie fiind infiintat in anul 2003. In prezent, produsele Barrier sunt fabricate intr-un centru modern de productie, in care lucreaza 200 de persoane si care are o capacitate de 700 de ferestre/zi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: