Oraş cu deschidere la mare, Bari oferă oportunităţi excelente de vizitare în regiunea Puglia. De la centrul istoric până la Basilica di San Nicole...

bari-565x290Oraş cu deschidere la mare, Bari oferă oportunităţi excelente de vizitare în regiunea Puglia. De la centrul istoric până la Basilica di San Nicole sau Castello Svevo, Bari este o destinaţie perfectă pentru cei aflaţi în căutarea soarelui sau a Italiei autentice.

Wizz Air a anunţat, astăzi, extinderea reţelei din România. De la 1 noiembrie 2014 compania va opera 2 noi zboruri săptămânale de la Timişoara spre Bari, în timp ce din 14 martie 2015 vor fi disponibile 2 noi servicii din Cluj Napoca către Bari. Zborurile spre ambele rute vor fi operate marţea şi sâmbăta.

Cu aceste noi servicii adăugate reţelei, Wizz Air oferă acum 21 de rute din Cluj-Napoca şi 15 rute din Timişoara. Biletele pentru cele mai noi rute disponibile din România, sunt deja la vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

Rută nouă

Zile de operare

Data de începere

Tarife pornind de la**

Timişoara – Bari

Marţi; Sâmbătă

1 Nov

89 RON

Cluj-Napoca – Bari

Marţi; Sâmbătă

15 Mar

89 RON

Daniel de Carvalho de la Wizz Air

“Suntem încântaţi să anunţăm astăzi 2 noi rute din România, din Timişoara şi Cluj Napoca spre Bari. Suntem încrezători că pasagerii noştri din România vor fi încântaţi să viziteze Marea Adriatică şi provincia Bari, în timp ce italienii pot descoperi regiunile din România călătorind cu un Airbus A320 nou, pentru a se bucura de vacanţe accesibile.” 

Situat pe coasta Adriaticii, orașul Bari este capitala regiunii italiene Apulia și a provinciei Bari. Orașul are o populație de peste 300.000 locuitori.

Printre locurile caracteristice orașului trebuie amintite orașul vechi (città vecchia), unde se află Bazilica Sfântul Nicolae (Basilica di San Nicola) și Catedrala San Sabino (la Cattedrale); Castelul Svevo; stadionul San Nicola (58.300 de locuri); stadionul Victoria; străzile din centru (Via Sparano, Corso Vittorio Emanuele, Piazza del Ferrarese), clădirea centrala a universității (l’ateneo universitario), plajele “Torre Quetta” și “Pane & Pomodoro”, portul vechi (‘nderre a la lànze).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: