Bărbatul Ermanno Scervino, un stil desprins din orașul modern Bărbatul Ermanno Scervino, un stil desprins din orașul modern
În Colecţia Toamnă/Iarnă 2017/2018, bărbatul Ermanno Scervino reprezintă un stil desprins din orașul modern, internațional. Alegerile sale nu sunt niciodată obișnuite; îi place să... Bărbatul Ermanno Scervino, un stil desprins din orașul modern

În Colecţia Toamnă/Iarnă 2017/2018, bărbatul Ermanno Scervino reprezintă un stil desprins din orașul modern, internațional.

Alegerile sale nu sunt niciodată obișnuite; îi place să combine stilul casual cu costume elegante, în variante slim sau opțiuni relaxate, modele bărbătești atenuate de motivul „Prince of Wales” și imprimeuri realizate prin procedee tehnice inovatoare.

La un singur rând de nasturi sau la două rânduri, paltoanele în tonuri de gri sunt alăturate cămăşilor din pashmin fără guler și pantalonilor de călărie cu dungi laterale.

Paltoanele duble din cașmir și jachetele sunt reinventate, călduroase și elegante, dar totuşi moderne. Jachetele de velur sunt îmbunătățite cu detalii contrastante din neopren sub guler și revere.

Ermanno Scervino_Man_FW1718

De la munte la oraș, parka şi jachetele bomber structurate vin în culori solide cu texturi fine de tip fagure, cu manșete și gulere cu dungi în stilul college, sau cu broderii ample cu flori și dragoni.

Aceleași decoraţiuni estice sunt regăsite pe tricouri, pulovere și denim. Puloverele din cașmir capătă un aer şic, datorită modelelor geometrice care evocă mediul urban.

Pentru seara, bărbatul Ermanno Scervino etalează eleganța perfectă prin costume sau smochinguri care dezvăluie un suflet rebel printre croiurile delicate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: