Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante – 300 de shot-uri de viață Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante – 300 de shot-uri de viață
Andrei Vulpescu a lansat, recent, cartea “Barbații inteligenți NU au nevoie de amante”. Pe scurt, vorbim de o carte scrisă direct, fără perdea sau... Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante – 300 de shot-uri de viață

Andrei Vulpescu a lansat, recent, cartea “Barbații inteligenți NU au nevoie de amante”. Pe scurt, vorbim de o carte scrisă direct, fără perdea sau cosmetizări inutile, o carte care prezintă situații prin care trec oamenii în relațiile de cuplu și care atacă subiecte despre care se vorbește mai puțin, cel puțin în societatea românească.

Nu este o carte care se adresează exclusiv femeilor, bărbații având rezervată “felia lor de tort”. “Barbații inteligenți NU au nevoie de amante” nu este o carte cu sfaturi, ci o carte cu și despre suflet, cu  și despre viață, cu și despre situații pe care le întâlnim peste tot în jur – de la certuri și relații toxice și până la infidelitate și plictis în doi.

“Bărbații inteligenți NU au nevoie de amante” înseamnă 300 de shot-uri de viață, așa cum le-am consumat eu, atât pe propria piele, cât și în urma interacțiunii cu miile de cititori care și-au deschis sufletul în conversațiile cu mine. De altfel, ei au fost motorul acestei cărți, iar pentru asta, vă rog să-mi permiteți să fac o reverență adâncă.” Această carte este o bucată din mine, cu bune cu rele, cu întrebări, cu răspunsuri, cu bucurii și tristeți. Așa cum a fost viața mea până acum, la aproape 40 de ani”, explică Andrei Vulpescu.

img (3)

Cartea semnată de Andrei Vulpescu cuprinde în cele 300 de pagini un carusel de stări: de la intrigă la revoltă, de la liniște la mângâiere, de la agonie la extaz, de la căutarea gentleman-ului pierdut și până la trăirea fidelității. “Barbatii inteligenți NU au nevoie de amante” este o carte care te poate trimite în cele mai întunecate colțuri ale simțirii, care te poate face să râzi sau te poate pune pe gânduri, exact ca viața!

“Sunt individul care iubește, dorește, plânge, refuză, vorbește frumos, citește, se dezvoltă, are chef de joacă, vrea să iubească doar una, cunoaște, se dezbracă de armuri, adoră nuditatea gândurilor..sunt doar un OM și simt!”, a completat autorul.

Cartea “Bărbații inteligenți NU au nevoie de amante” se poate comanda online aici.

La aproape 40 de ani, Andrei Vulpescu are o experiență de peste 18 ani în presă scrisă, televiziune și presă online. De la finele anului 2013, el s-a dedicat exclusiv bloggingului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: