Back to Campus: Mega Mall inaugurează weekendul studenților cu discounturi speciale Back to Campus: Mega Mall inaugurează weekendul studenților cu discounturi speciale
Weekendurile noilor colecții în Mega Mall continuă cu Back to Campus, un eveniment dedicat studenților. Sfârșitul săptămânii debutează cu patru ore de reduceri pentru... Back to Campus: Mega Mall inaugurează weekendul studenților cu discounturi speciale

Weekendurile noilor colecții în Mega Mall continuă cu Back to Campus, un eveniment dedicat studenților. Sfârșitul săptămânii debutează cu patru ore de reduceri pentru studenți în magazine precum Nike, Otter, C&A, ALDO, Vans, Kix, Marks & Spencer sau adidas. De asemenea, aceștia vor putea lua parte la diverse activități și demonstrații sportive, printre care workshopuri de parkour, show-uri de skating și concursuri de ping pong sau foosball.

Vineri, 16 octombrie, Mega Mall le-a pregătit studenților o serie de magazine, cafenele, restaurante și librării în care se vor putea bucura de reduceri de 20%. Dintre acestea, studenții vor putea cumpăra produse cu discount special în magazinele Sport Vision, Buzz, Colin’s, Marks & Spencer, Otter, Kix, Nike, Folli Follie, Autograf, Pepper, Depot 96, C&A, La Femme, Lora’s Shoes, ALDO, Shoes Couture, Benvenuti, Ataeliere, Ecco, Escudo, Il Passo, House, Bata, Vans, Reserved, Hervis Sports, BBY, Sinsay, adidas, Takko, Meli Melo, D’S Damat, Damat Tween, Office Shoes, Gatta și Flanco. De asemenea, studenții vor putea profita și de reduceri în cafenelele și restaurantele din Mega Mall: Paul, Italian Village, Il Venetiano, Octavian, Lollypop, Costadoro, Pizza Dominium, și MarVio.

De asemenea, aceștia vor avea parte de reduceri în salonul Gett’s, Geta Voinea, în librăriile Cărturești și Librarium, cât și în spațiul de joacă iPlay și în zona Magic Arena. Discountul va fi valabil numai vineri, între orele 18:00 și 22:00, iar pentru a profita de el, tinerii trebuie să se prezinte cu carnetul de student la info desk, în zona de acces a centrului comercial, de unde vor primi o brățară specială, iar pe baza acesteia vor beneficia de discountul valabil în magazinele participante.

De asemenea, pe tot parcursul weekendului, numeroase activități sportive îi așteaptă pe studenți în cel mai nou centru comercial din București. Doritorii se vor putea înscrie într-un workshop de parkour și vor putea participa la show-uri de biking și skateboarding. Tinerii se vor putea înscrie și în concursuri de ping pong și fussball, iar câștigătorii vor primi premii surpriză.

În plus, Back to Campus își așteaptă studenții cu multe alte surprize, muzică și concursuri. Studenții sunt invitați în zona special amenajată, la nivelul 2 al centrului comercial, între orele 15:00 și 20:00 pentru a participa la toate activitățile pregătite în cadrul Back to Campus.

Mai mult, asociația studențească AIESEC vine la Mega Mall cu un program de stagii de voluntariat internațional, care au rolul de a-i sprijini pe tineri să fie vectori de schimbare în țara noastră, cu ajutorul experienței acumulate în străinătate. Programul cuprinde activităti de autocunoaștere care să îi facă pe tineri să se autoevalueze mai bine, astfel ca ei să devină protagoniști ai schimbării și nu doar spectatori.

Back to Campus

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: