BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament cu fiole, lansat la Centrele Silhouette! BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament cu fiole, lansat la Centrele Silhouette!
BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament pe bază de fiole Babor din extracte de trandafir, a fost lansat la Centrele Silhouette pentru o... BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament cu fiole, lansat la Centrele Silhouette!

BABOR Grand Cru, cel mai luxos tratament pe bază de fiole Babor din extracte de trandafir, a fost lansat la Centrele Silhouette pentru o perioadă limitată, fiind disponibil doar în luna octombrie.

Este vorba de un ritual unic, realizat în salon, pe bază de mască facială ce are proprietăți anti-aging și ajută la redarea strălucirii tenului, completat de un set de 7 fiole ce pot fi folosite acasă.

Masca GRAND CRU este îmbibată cu extracte exclusiviste de roză de Damasc, ce diminuează profunzimea ridurilor.

Setul BABOR Grand Cru conține șapte fiole de trei tipuri.

  • Fiola Rosé, cu extract de trandafir de Damasc, reduce instantaneu profunzimea ridurilor și conferă aspect regenerat pielii. Prelungește viața celulelor dermei și a fibroblaștilor, stimulând formarea de colagen si de proteoglycani.
  • Fiola White, cu extract de trandafir alb, conferă un ten mai radiant, mai tânăr, uniformizează nuanța pielii.
  • Fiola Neagră, cu extract de trandafir negru, în cristal baccara, protejează pielea și astfel ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii indusă de factorii mediului înconjurător. Oferă protecție supremă împotriva radicalilor liberi.

Pentru maximizarea efectului anti-aging suprem al fiolelor, la Centrele Silhouette există în luna octombrie tratamentul profesional de salon Babor Grand Cru, extrem de eficient, ce demonstrează încă o dată poziția BABOR de lider expert în tratamente profesionale de frumusețe cu rezultate rapide.

Un tratament de salon Babor Grand Cru la Centrele Silhouette are prețul de 305 lei. La un pachet de trei ședințe, se va oferi gratuit un set de 3 fiole Babor Grand Cru. Un set complet de 7 fiole Babor Grand Cru pentru acasă are prețul de 368 lei.

Centrele Silhouette se află în București, pe bd. Regina Maria 1 (Silhouette Unirii – 0727225157) și Calea Dorobanților 200 (Silhouette Dorobanți – 0727225158).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: