B-Cure Laser, dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasă B-Cure Laser, dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasă
B-Cure Laser este un dispozitiv medical PROFESIONAL și de UZ CASNIC, portabil, eficient în tratamentul durerii cronice, afecțiunilor ortopedice, inflamației, accidentărilor sportive și rănilor. Terapia... B-Cure Laser, dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasă

B-Cure Laser este un dispozitiv medical PROFESIONAL și de UZ CASNIC, portabil, eficient în tratamentul durerii cronice, afecțiunilor ortopedice, inflamației, accidentărilor sportive și rănilor. Terapia laserului de intensitate joasă (LLLT) tratează durerea și sursa acesteia, folosind un tratament biostimulator non-invaziv. 

Nu are efecte secundare cunoscute, beneficiile se observă pe o perioada lungă de timp, utilizând aparatul doar câteva minute, de două ori pe zi.

B-Cure Laser este o tehnologie eficientă din punct de vedere al costului – un singur dispozitiv constituie soluția tratamentului durerilor pentru toți membrii familiei, indiferent de vârstă.

Eficacitatea B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor și rănilor a fost demonstrată în cadrul a 5 studii clinice din Italia, Brazilia, Israel și Rusia.

 Un studiu clinic de succes a inclus 90 de pacienți și a demonstrat că efectul B-Cure Laser în tratamentul durerii este similar medicamentelor, însă nu înlocuiește recomandarea medicului.

Cum te poate ajuta B-Cure Laser în tratarea durerii? Dispozitivul se folosește ușor și sigur chiar acasă, timp de 6-8 minute de 2 ori pe zi, reușind să reducă durerea și să trateze inflamația prin puterea mare a laserului.

“Recomand să achiziționați aparatul B-Cure Laser pentru că el poate fi folosit într-o gamă foarte vastă de afecțiuni, precum lombalgiile, contracturile, spondiloza cervicală, gonartroza, sindromul de tunel carpian, escarole și sunt sigur că poate fi utilizat pentru toata gama de dureri.” – Gabriel Băjenaru – kinetoterapeut

B-Cure Laser este o inovație împotriva durerii, ce a ajutat oamenii din întreaga lume să lupte împotriva durerii.  Dispozitivul a primit aprobare medicală în multe țări din întreaga lume, inclusiv: Canada, România, Singapore, Finlanda, Germania Marea Britanie și multe altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: