Avido, un restaurant cu poveste! Avido, un restaurant cu poveste!
Avido este un restaurant cu poveste. Povestea unei prietenii de peste 15 ani a Mădălinei Toma și Cristinei Chiriță și a pasiunii lor pentru... Avido, un restaurant cu poveste!

Avido este un restaurant cu poveste. Povestea unei prietenii de peste 15 ani a Mădălinei Toma și Cristinei Chiriță și a pasiunii lor pentru un stil de viață sănătos. De aici totul decurge firesc, din respect pentru oameni și natură.  Și pentru bucătărie. Bucătărie căreia i-am trecut, deja, pragul!

Pe scurt, la Avido ai în fiecare zi mâncare pregătită în tihnă, din ingrediente organice, farm to table, cu gust delicios. Cele două fete promit celor care le trec pragul, mâncare așa cum era odinioară, fără pesticide, organisme modificate genetic și culturi pe repede-înainte.

Restaurantul oferă o alternativă sănătoasă, fără compromisuri, într-o societate în care alimentația este adesea impusă de ritmul alert al vieții urbane.

La Avido găsești mereu pâine cu maia artizanală plămădită în casă, în fiecare dimineață, pizza gustoasă cu maia, dar și un meniu business lunch – la care se oferă 20% discount pentru cei care lucrează sau locuiesc în zonă – , mic dejun și cină. Toată mâncarea este făcută în casă!

“Pentru că folosim întotdeauna ingrediente proaspete, majoritatea de la producători locali, meniul are o dinamică sezonieră. Două dintre fermele locale de la care ne aprovizionăm constant sunt Nasul Roșu și Ferma din curte. Și ei, ca și noi, împărtășesc pasiunea pentru mâncare autentică și un stil de viață sănătos”, ne spune Mădălina Toma în timp ce aruncăm un ochi în meniu.

Ne-am ales un platou de brânzeturi, unt în două culori (unt cu sfeclă și unt cu sare Maldon și curcuma) și pâine de casă cu maia. Am mai pus pe masă un antricot de vită cu piure de cartofi cu trufe și mix de salată, dar și un piept de rață cu varză roșie și bacon. Și nu doar atât. Am vrut să testăm și creveții Black Tiger, dar și un tort de morcovi ca la mama acasă. Toate bune!

Și, pe lângă mâncarea sănătoasă și delicioasă, clienții care trec pragul Avido se pot bucura de cafeaua de specialitate ce provine de la partenerii de la Origo. Prăjită cu câteva zile înainte de a fi servită, cafeaua chiar are o aromă unică, cu adevărat specială.

Nouă ne-a plăcut locul și vom reveni cu plăcere! Meniul îl găsiți AICI!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: