Aveți planuri pentru primăvara lui 2017? Ryanair ne invită la Palermo Aveți planuri pentru primăvara lui 2017? Ryanair ne invită la Palermo
Irlandezii de la Ryanair, una dintre cele mai mari companii de transport aerian de pe segmentul low cost, anunță disponibilitatea unei noi rute în... Aveți planuri pentru primăvara lui 2017? Ryanair ne invită la Palermo

Irlandezii de la Ryanair, una dintre cele mai mari companii de transport aerian de pe segmentul low cost, anunță disponibilitatea unei noi rute în portofoliul pe România.

Astfel, începând cu 28 martie 2017, deschid ruta București-Palermo, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale. Potrivit oficialilor companiei, aceasta este prima dintre noile rute Ryanair din București operate în calendarul de vară 2017 care urmează a fi anunțat curând în întregime.

palermoTotodată, transportatorul a scos deja la vânzare locuri pentru noua destinație la tarife ce încep de la 24.99 de euro pentru călătorii în aprilie și mai 2017. Aceste locuri promoționale sunt disponibile acum pentru rezervări pe pagina web www.ryanair.com/ro, până la miezul nopții, luni (22 august).

Palermo este un oraș cu 655.000 de locuitori, capitala regiunii Sicilia și a provinciei Palermo din Italia. Un oraș cu o puternică moștenire istorică, culturală, culinară și artistică, Palermo a fost fondat în 734 I.Hr. de către phenicieni. Turiștii sunt atrași de arhitectura gotică, barocă și romană, de palate și biserici, orașul având și o serie de obiective incluse în patrimoniul UNESCO (Palazzo Reale, Catedrala din Palermi, Ponte dell’Ammiraglio).

RUTĂ NOUĂ BUCUREȘTI – PALERMO

Rută Frecvență Dată lansare Tarif
Palermo 3 x săptămână 28 martie 24.99€

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: