Fondată în 1919 în Torino de către un negustor de textile, Aurora a devenit în cei aproape 100 de ani de existență un producător...
aurora-pen-5Fondată în 1919 în Torino de către un negustor de textile, Aurora a devenit în cei aproape 100 de ani de existență un producător de referință în domeniul instrumentelor de scris și accesoriilor din piele. Recent, compania italiană, prin intermediul importatorului exclusiv Aurora Luxury Group, a lansat oficial în România gama completă de instrumente de scris, produse de pielarie, ceasuri și seturi caligrafice.

Aurora Luxury Group a inaugurat, totodată, primul punct de vânzare în cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue a hotelului JW Marriott – magazinul Exclusive Brands unde se va regăsi o gama diversificată de produse Aurora. În România,  Aurora Luxury Group  își va axa strategia de piață printr-o dezvoltare organică a propriei rețele de distribuție precum și prin dezvoltarea unor rețele de distribuție externalizate. Compania vizează deschidere unui nou boutique și în Băneasa, anul viitor.

Evenimentul de lansare desfășurat la Reședința Ambasadorului Italiei în România, în prezența Excelenței Sale Ambasadorul Italiei Diego Brasioli, a oficialităților ambasadei, a reunit personalități din lumea culturii, muzicii și a afacerilor. Îmbinind pasiunea pentru realizarea unor instrumente de scris unicat cu un design inovativ, produsele Aurora au devenit adevărate capodopere ce definesc manufactura italiană, cu o recunoaștere la nivel internațional.

Oferind o gamă de modele, culori, prețuri variate şi un ambalaj deosebit, produsele AURORA reprezintă cadoul perfect pentru orice ocazie si pentru orice tip de personalitate. În cadrul lansării pe piața locală a fost prezentată și o “bijuterie”  al cărui preț ajunge la un milion de euro.

cesare veronaCesare Verona – Presedinte si CEO Aurora Italia

“Produsele noastre combină arta manufacturii italiene, tehnologia si materialele de calitate superioară, satisfăcând astfel cele mai exigente gusturi ale cumpăratorilor. Romania este o piața emergenta a produselor de lux şi suntem mandri să fim printre primele branduri italiene deja prezente aici. De foarte mult timp, popoarele noastre, au fost strans legate prin limba latină, tradiție, istorie şi in ultimele decade prin relațiile de afaceri, ceea ce ne face dornici in a contribui la dezvoltarea legaturii dintre Italia şi Romania.”

Compania Aurora a decis extinderea afacerii în afara Italiei începând din 1990. Odată cu această deschidere la nivel mondial structura cifrei de afaceri a suferit modificări continue, ajungând în prezent ca 55% din vânzari să fie realizate în Italia şi 45% în subsidiarele internaționale (30% Europa, 35% America, 30% Orientul Mijlociu şi Îndepărtat, 5% restul lumii).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: