Au început cursurile primei școli de SEO din România – JediSEO School Au început cursurile primei școli de SEO din România – JediSEO School
Cursurile primei școli de SEO din România, JediSEO School, au început, în prima generație înscriindu-se mai mulți doritori decât anticipase creatorul și coordonatorul acestui... Au început cursurile primei școli de SEO din România – JediSEO School

Cursurile primei școli de SEO din România, JediSEO School, au început, în prima generație înscriindu-se mai mulți doritori decât anticipase creatorul și coordonatorul acestui program, Ovidiu Joița, fondatorul iAgency, una din cele mai importante agenții de marketing online și SEO din România.

Cursanții JediSEO School au fost întâmpinați într-o atmosferă specifică Star Wars, fiind îndrumați chiar de Ovidiu Joița, care a condus prima sesiune într-un costum de Maestru Jedi. Interesul pentru cursurile JediSEO School a fost unul ridicat. Pe lângă faptul că s-au înscris mai mulți cursanți decât erau locuri disponibile, pentru a putea participa la cursurile care au loc în București, au venit elevi tocmai din Vestul țării.

„Am lansat înscrierile în luna decembrie, când lumea era mai ocupată cu sărbătorile, însă interesul pentru acest curs a fost unul ridicat. Deși au fost doar 12 locuri puse la bătaie, am acceptat 13 înscrieri, să fie cu noroc! Avem cursanți care au venit din Banat. Stau 3 zile pe săptămână în București, doar ca să poată participa la acest curs. Efortul lor vorbește despre pasiune și dorința de învățare”, declară Ovidiu Joița, fondatorul JediSEO School.

Ovidiu Joița: Este nevoie de un nou val de specialiști în marketing online
Ovidiu Joița, care este și unul dintre profesorii de la JediSEO School, s-a arătat încrezător în ceea ce privește obiectivele stabilite la demararea acestui proiect, ținând cont de modul în care s-a derulat proiectul până acum.

„Programul decurge normal. Cursanții sunt încântați de ceea ce primesc, iar eu sunt convins că ne vom atinge scopul propus, acela de a crește nivelul acestei piețe a specialiștilor în marketingul online și SEO. Avem mare nevoie de un «nou val» de specialiști în marketing online, ancorați în prezent și în viitorul apropiat”, a mai spus Ovidiu Joița.

Pentru a realiza acest obiectiv, creatorul JediSEO School i-a introdus din prima sesiune pe cursanți în temele teoretice ale cursului, urmând ca din martie să se treacă la etapele practice.

„Încă de la prima întâlnire le-am vorbit despre structura cursului. Mai mult, după doar o săptămână de cursuri, i-am informat că vor avea parte de invitați speciali, nume grele din piața românească de digital, care vor susține training-uri pe diferite specializări de marketing online.

În acest moment lucrăm la partea teoretică, urmând ca în luna martie să ne axăm mai mult pe teme pentru acasă și cazuri practice. Cel mai probabil, la acel moment voi putea face și evaluări. Sper ca printre ei să se numere cel puțin unul sau doi viitori colegi pentru echipa iAgency.ro”, a declarat fondatorul iAgency .

Tematica Star Wars a fost prima lecție pe care au primit-o elevii JediSEO School


Ovidiu Joița a explicat și de ce a ales tematica Star Wars pentru prima școală de SEO din România. Aceasta a fost, de fapt, prima lecție oferită de JediSEO School, în ceea ce privește marketing-ul.

„Le-am explicat încă de la început că este un concept de marketare a acestui curs. Fără un marketing corect, orice proiect poate fi sortit eșecului, încă «din fașă». Asemănările dintre forța de vânzare generată de Google și «Forța» din Star Wars, complexitatea Centrelor de Date de la Google, comparată cu tehnologia navei de luptă «Steaua Morții» (Death Star), precum și modul în care erau pregătiți tinerii padawani, m-au făcut să aleg acest concept drag mie”, a mai declarat Ovidiu Joița, fondatorul JediSEOSchool și iAgency.

Cursurile primei promoții au început pe 4 februarie 2019 și se vor încheia pe 27 martie 2019.
Cursul este structurat pe 4 direcții sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:
1) Optimizare On-Page
2) Comunicare Off-Page și linkbuilding
3) Indicatorii de User Experience
4) Valoarea brandului în online – brand awareness
Cei care doresc să fie la curent cu activitățile JediSEO School pot accesa următoarele link-uri: www.jediseoschool.ro și https://www.facebook.com/JediSEOSchool.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: