Au fost desemnați câștigătorii tombolei organizată la Dragonul Roșu: “Te vaccinezi și câștigi!” Au fost desemnați câștigătorii tombolei organizată la Dragonul Roșu: “Te vaccinezi și câștigi!”
Joi, 25 noiembrie, s-a desfășurat extragerea câștigătorilor tombolei cu premii, organizată cu ocazia  încheierii campaniei de vaccinare din parcarea complexului comercial Dragonul Roșu Oriental pentru... Au fost desemnați câștigătorii tombolei organizată la Dragonul Roșu: “Te vaccinezi și câștigi!”

Joi, 25 noiembrie, s-a desfășurat extragerea câștigătorilor tombolei cu premii, organizată cu ocazia  încheierii campaniei de vaccinare din parcarea complexului comercial Dragonul Roșu Oriental pentru a  promova în rândul comunității locale importanța imunizării prin vaccinare.

În cadrul extragerii au fost incluse persoanele imunizate anti-COVID la centrul de vaccinare deschis în Dragonul Roșu, respectiv cei care s-au înscris la competiția cu premii desfășurată în perioada 30 octombrie – 24 noiembrie, conform regulamentului competiţiei.

Marele premiu al tombolei, un automobil DACIA DUSTER, a fost câștigat de către doamna Lucia Adriana care locuiește în București. Alături de fericita câștigătoare a marelui premiu, alte 50 de persoane s-au bucurat de premii constând in diverse electronice și electrocasnice.

Extragerea a fost difuzată live pe pagina de Facebook a complexului comercial Dragonul Roșu: https://fb.watch/9vbwnaUrdS/

Având în vedere contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS CoV2 precum și nevoia de a asigura acces facil la vaccinare celor care locuiesc sau lucrează în zonă, conducerea Centrului Comercial Dragonul Roșu a continuat acțiunile de implicare în comunitate prin susținerea campaniei de vaccinare și deschiderea în luna octombrie a unui nou punct de vaccinare anti-Covid deschis publicului larg.

Dl. Cătălin Marius Dragotă, Director Operațional al Centrului Comercial Dragonul Roșu, a declarat: “Mulțumim autorităților și comunității care s-au alăturat eforturilor noastre în combaterea pandemiei. Este a doua campanie de vaccinare inițiată la Dragonul Roșu după cea din perioada mai și iunie ce s-a derulat în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale prin unitatea mobilă a Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Ne bucurăm că ambele etape au fost de succes și au rezultat mii de vaccinări în urma acțiunilor noastre.

Centrul Comercial Dragonul Roșu, parte a grupului Niro Investment Group, a colaborat îndeaproape cu autoritățile și a pus la dispoziție spațiul necesar desfășurării punctului de vaccinare, contribuind la amenajarea și utilarea acestuia. Punctul de vaccinare a fost amplasat în zona Dragonul Roșu Oriental având un singur flux de vaccinare, iar imunizarea s-a facut cu serurile Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson.

Desfășurată sub sloganul „Împreună învingem pandemia! campania de vaccinare a fost derulată în parteneriat cu clinica Medicavol, Prefectura Județului Ilfov și Direcția de Sănătate Publică Ilfov.

Protejarea sănătății angajaților, partenerilor și clienților este prioritară pentru Dragonul Roșu, companie membră a Niro Investment Group. Încă de la semnalarea primelor cazuri de infecție cu coronavirus pe teritoriul României, administrația complexului comercial Dragonul Roșu a instituit o serie de măsuri de prevenție a răspândirii virusului, în concordanță cu recomandările autorităților de sănătate publică din România, precum  acțiuni suplimentare de igienizare a spațiilor comune, instalarea unor recipiente cu dezinfectant la intrările în complexul comercial, informarea publicului, comercianților și angajaților cu privire la mesajele de prevenție transmise de către autorități.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: