Atuul principal al noului Huawei P9 este camera foto. Convinge-te și tu! Atuul principal al noului Huawei P9 este camera foto. Convinge-te și tu!
Huawei P9 a ajuns în România la sfțrșitul lunii aprilie, la doar trei săptămâni de la lansarea globală. Noul model de top al celor... Atuul principal al noului Huawei P9 este camera foto. Convinge-te și tu!

Huawei P9 a ajuns în România la sfțrșitul lunii aprilie, la doar trei săptămâni de la lansarea globală. Noul model de top al celor de la Huawei, P9 este deja prezent în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice, încă din prima săptămână din luna mai.

Petru a vă ajută să luați serios în calcul noul P9 la achiziția unui smartphone puternic, timp de 3 săpămâni, testez noul Hawei P9 prin programul Orange Smartphone Testers, iar dacă aveți întrebări despre acest model, le puteți lăsa în comentarii la acest articol. Mai multe detalii despre prețul modelului Huawei P9 și oferta Orange … găsiți aici.

Până vă hotărâți voi ce să întrebați, eu vreau să vă spun câteva impresii după prima săptmămână în care am încercat să îi aflu secretele noului P9. Recunosc că i-am testat în special cele două camere mult lăudate, iar rezultatul este spectaculos. Da, atuul principal al lui P9 este camera foto. O să vă convingeți dacă urmați hashtagurile #ost10 și #huaweip9 pe facebook.

La cald vă spun că Huawei P9 vine echipat cu un puternic procesor Kirin 955, o cameră principală duală, formată din două camere de 12MP, și unul din cei mai performanți senzori de amprentă din industrie. Mai mult, P9 se distinge prin designul elegant și finisajele premium. Fiecare smartphone P9 este o construcție perfectă, realizată din sticlă 2,5D de calitate superioară și aluminiu folosit în industria aerospațială, cu margini rotunjite.

Revenind la cheia capabilităților foto pe care P9 le încorporează, vă pot spune sincer că sistemul dual camera exploatează la maxim potențialul lentilelor optice concepute în colaborare cu Leica. Camera RGB, integrată în smartphone-ul P9 este specializată în captarea culorilor, pe când camera monocromă este uimitoare în surprinderea detaliilor din imagini.

pisici_huaweip9Astfel, cele două camere principale ale lui P9 lucrează în tandem pentru a vă permite să creați imagini deosebite, în culori vibrante. Am testat Huawei P9 și în condiții de luminozitate scăzută. Face poze excelente, întrucât designul sistemului dual camera garantează captarea acesteia în orice mediu.

Mai mult, pentru fiecare imagine realizată cu P9 puteți alege între trei Moduri film: Standard, Culori Vii și Culori Discrete, în funcție de preferințele personale. Prin selectarea modului monocrom, veți putea folosi smartphone-ul pe post de cameră alb-negru, pentru a surprinde imagini expresive de o calitate superioară.

Și da, utilizând tehnologia Hybrid Focus, Huawei P9 realizează imagini cu viteză, acuratețe și stabilitate. P9 suportă focalizarea camerei bazată pe trei metodologii – laser, depth calculation și contrast – și o selectează automat pe cea care oferă cel mai bun rezultat în orice mediu.

Era să uit. Funcția de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului integrată în P9, vă permite să experimentați efecte vizuale inovatoare și să creați imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – efectul de imagine difuză din spatele obiectului focalizat, precum și alte efecte legate de adâncimea de câmp.

Cam atât pentru moment… Sper să mă urmăriți pe Facebook, iar acolo unde vedeți hashtagurile #ost10 și #huaweip9 să știți că am folosit și noul Huawei P9. Ca model și cameră foto.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: