ASUS anunță disponibilitatea în România a celor mai noi laptopuri multimedia din seria N: N551 cu diagonala de 15.6 inci și N751 cu diagonala...

asus

ASUS anunță disponibilitatea în România a celor mai noi laptopuri multimedia din seria N: N551 cu diagonala de 15.6 inci și N751 cu diagonala 17.3 inci. Acestea sunt cele mai puternice modele din gama destinată divertismentului digital, redând sunetul exclusivist prin ASUS SonicMaster Premium, ce integrează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen.
Ecranele IPS Full HD oferă efecte vizuale spectaculoase furnizate de grafica de gaming NVIDIA GTX 800. Performanțele și posibilitățile multitasking sunt asigurate de cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7. Designul elegant și modern, cu aluminiu, cuprinde finisajele metalice specifice, ilustrând efecte de undă în jurul difuzoarelor.
Sunet incredibil pe laptop
Laptopurile din seria N sunt renumite pentru calitatea audio, iar N551 și N751 nu fac excepție de la această regulă, beneficiind de sunetul exclusivist SonicMaster Premium, ce încorporează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen, pentru un sunet de cristal chiar și atunci când volumul este la maximum. SonicMaster Premium utilizează un modul audio puternic, amplasat pe placa de bază, și sub-woofer extern SonicMaster de 11W pentru a oferi o gamă bogată de sunete și o reproducere profundă a basului.
O sursă de alimentare internă, dedicată, asigură un sunet clar, fără distorsiuni. SonicMaster Premium încorporează, de asemenea, MaxxAudio Master by Waves, tehnologie premiată cu Technical GRAMMY. Acesta dispune de instrumente audio profesionale, incluzând control dinamic pe patru căi, egalizator cu zece benzi și multiple filtre, extensie psiho-acustică pentru frecvențe joase și îmbunătățiri de spațialitate, multi-dimensionale. Rezultatul constă într-un sunet uimitor, indiferent dacă este redat prin difuzoarele încorporate, prin căști sau prin intermediul unui sistem home theater. Pentru a asigura cel mai bun sunet în orice mediu, ASUS AudioWizard a fost inclus pe modelele N551 și N751, permițând optimizarea ușoară a setărilor audio. Acesta are cinci niveluri audio/video presetate, iar utilizatorii pot comuta instant între acestea, alegând cel mai potrivit mod.

Putere și divertisment complet
Redarea multimedia la înaltă calitate, fără efort, presupune putere de calcul de primă clasă. ASUS N551 și N751 sunt motorizate de a patra generație de procesoare Intel Core i7 pentru multitasking facil, cuplat cu grafica de jocuri NVIDIA GeForce GTX 800 pentru o redare video fluidă și jocuri dinamice. Un sistem de răcire avansat garantează faptul că N551 și N751 vor avea maximum de stabilitate și performanță tot timpul, chiar și atunci când sunt rulate cele mai pretențioase aplicații.

Tehnologia Instant-on permite ieșirea din standby în numai două secunde. Pentru liniștea utilizatorilor, datele sunt automat salvate pe hard disk, atunci când nivelul baterie scade sub 5%.

Ecrane Full HD pentru efecte vizuale remarcabile
ASUS N551 și N751 sunt echipate cu ecrane IPS Full HD (1920 x 1080) cu diagonala de 15.6 inci, respectiv 17.3 inci, cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade (orizontal și vertical). Tehnologia ASUS Splendid reproduce cu acuratețe culorile și detaliile vibrante, laptopurile din seria N oferind experiențe vizuale uimitoare pentru fotografii, filme și jocuri. Pentru o experiență și mai bună, noua serie ASUS N utilizează panouri LCD anti-glare ce reduc oboseala ochilor cauzată de reflecțiile inerente în mediile puternic iluminate.

Prețuri și disponibilitate
ASUS N551 și N751 sunt disponibile în România la prețuri ce pornesc de la 3899 lei, respectiv de la 4099 lei (inclusiv TVA), în funcție de configurație.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: