Așteptarea ia sfârșit: Sony aduce pe piață televizoarele cu Android mai subțiri ca un creion. Cât vor costa? Așteptarea ia sfârșit: Sony aduce pe piață televizoarele cu Android mai subțiri ca un creion. Cât vor costa?
Au trecut mai bine de 5 luni de când japonezii de la Sony și-au prezentat în cadrul târgului de electronică de la Las Vegas,... Așteptarea ia sfârșit: Sony aduce pe piață televizoarele cu Android mai subțiri ca un creion. Cât vor costa?

Au trecut mai bine de 5 luni de când japonezii de la Sony și-au prezentat în cadrul târgului de electronică de la Las Vegas, CES 2015, gama de televizoare 4K ultra subțiri care funcționează pe baza sistemului de operare Android.

A venit momentul ca producătorul să anunțe o dată oficială de lansare pentru aceste super gadgeturi și, cel mai important, prețul la care vor putea fi achiziționate de fanii din întreaga lume. Astfel, varianta de televizor cu ecran de 55 de inci (140 cm), X900C, va costa 2.499 de dolari, în timp ce versiunea cu ecran de 65 de inci va costa 3.999 de dolari. Totodată, varianta X910C, cu un ecran generos de 75 de inci (adică 190 de cm) va avea un preț de 5.499 de dolari. Potrivit oficialilor Sony, toate cele trei TV-uri vor fi lansate în magazine începând cu luna iulie.

Televizoarele Sony din seria X oferă imagini excepționale, care rivalizează cu cele ale televizoarelor OLED, și au o grosime de doar 0,2 inci (circa 0,5 cm), fiind chiar mai subțiri decât multe smartphone-uri utilizate azi prin lume, dacă nu chiar mai subțiri și decât creionul pe care îl aveți acum lângă calculator.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: