Armand de Brignac Rosé Cuvée, “Cea mai bună șampanie rosé din lume” Armand de Brignac Rosé Cuvée, “Cea mai bună șampanie rosé din lume”
Șampania Armand de Brignac Rosé Cuvée a obținut titlul “Cea mai bună șampanie rosé din lume”, având cel mai mare punctaj în cadrul competiției... Armand de Brignac Rosé Cuvée, “Cea mai bună șampanie rosé din lume”

Șampania Armand de Brignac Rosé Cuvée a obținut titlul “Cea mai bună șampanie rosé din lume”, având cel mai mare punctaj în cadrul competiției Best Wine of the World Competition (BWW) pentru 2017.

Prestigioasa competiție internațională de vinuri BWW, găzduită de FINE Champagne Magazine și TastingBook.com a avut peste 22 000 de vinuri înscrise, fiind una dintre cele mai mari și cele mai riguroase competiții de vinuri din lume.

Această prestigioasă distincție a fost acordată în urma primei runde de voturi din partea iubitorilor de vin și profesioniștilor din domeniu din peste 100 de țări.

Runda finală a constat în trei degustări separate fără prezentarea etichetei (blind tastings), moderate de Tastinkbook Pros.

Compania BDG Import a început să activeze în domeniul importului și distribuției de băuturi    alcoolice premium și super-premium din anul 1994.

BDG Import este singura companie din acest domeniu ce deține în parteneriat o rețea de distribuție HoReCa în București și Cluj fiind totodată prima companie care își comercializează și promovează produsele în canalul online prin site-ul www.beicevrei.ro.

Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Bacardi, MARTINI®, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: