Ariston Thermo Group l-a desemnat pe Leonardo Senni pentru poziţia de Chief Executive Officer. Acesta îşi va intra în atribuţii începând cu 1 ianuarie,...

Leonardo SenniAriston Thermo Group l-a desemnat pe Leonardo Senni pentru poziţia de Chief Executive Officer. Acesta îşi va intra în atribuţii începând cu 1 ianuarie, 2014.

Leonardo Senni, născut în 1967, a ocupat pentru aproximativ doi ani poziţia de Şef al Departamentului de Energie al Ministerul Italian de Dezvoltare Economică, în această perioadă contribuind la definirea şi punerea în aplicare a strategiei naţionale de energie. Cu o diplomă în inginerie mecanică şi un master în Administraţie de Business la INSEAD, Franţa, noul CEO al Ariston Thermo a lucrat şi pentru McKinsey&Company şi Procter&Gamble.

“Numirea lui Leonardo Senni înseamnă o consolidare a echipei de management Ariston Thermo şi  reconfirmă angajamentul nostru privind sporirea continuă a resurselor de personal ce reprezintă cheia ce va susţine creşterea Ariston Thermo Group”, a comentat Paolo Merloni, preşedinte al Ariston Thermo.

Ariston Thermo Group a înregistrat în 2012 vânzări totale de 1,32  miliarde de euro, în creştere cu 5% faţă de 2011. Compania deţine 19 unităţi proprii de producţie în 10 ţări şi 15 centre de cercetare în 8 ţări, având în total 6.700 de angajaţi în cele 48 de filiale aflate în 29 de ţări. Compania asigură, de asemenea, o distribuţie ce acoperă peste 150 de state din întreaga lume.

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre cei mai importanţi jucători internaţionali în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale şi de pardoseală, convenţionale şi în condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux şi Rendamax, boilere electrice şi indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiţionat, pompe de căldură şi panouri solare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: