Ariston și Juventus semnează un parteneriat regional în Asia Ariston și Juventus semnează un parteneriat regional în Asia
Ariston, principala marcă internațională a grupului Ariston Thermo – unul dintre liderii mondiali în industria confortului termic- și Juventus, clubul de fotbal italian de... Ariston și Juventus semnează un parteneriat regional în Asia

Ariston, principala marcă internațională a grupului Ariston Thermo – unul dintre liderii mondiali în industria confortului termic- și Juventus, clubul de fotbal italian de renume mondial cu sediul la Torino, își unesc forțele în China, semnând un parteneriat regional valabil începând din ianuarie 2021.

Provocările Merită Campioni, sloganul parteneriatului, sumarizează mentalitatea care stă la baza celor două companii: urmăresc provocări, caută realizări și succese cu determinare, perseverență și muncă de echipă, folosesc în avantajul lor propriii campioni.

Provocarea este o valoare adânc înrădăcinată atât în ​​cultura Ariston, cât și în cea a echipei Juventus. Dezideratul Ariston se regăsește în motto-ul Comfort Always On, datorită produselor sale, a soluțiilor și a asistenței pre și post-vânzare. La rândul său, Juventus urmărește întotdeauna să obțină rezultate excelente.

Proiectul promovează valorile comune ale celor doi parteneri: a fi campion este în primul rând rezultatul lucrului în echipă. Pentru a atinge niveluri înalte de performanță, atât Ariston, cât și Juventus au nevoie de efortul susținut al unei echipe puternice, în paralel cu abilitățile, pasiunea, entuziasmul și atitudinea potrivite.

„Sunt încântat că ne unim forțele cu Juventus. Ariston și Juventus împărtășesc aspirația comună de a reuși, de a nu renunța niciodată, de a livra, de a crea echipe grozave! Colaborarea cu Juventus în China ne reafirmă angajamentul față de piața chineză, angajament pe care l-am început în urmă cu 35 de ani, cu dorința de a fi unul dintre cele mai importante branduri din China în sectorul confortului termic. Sunt încântat să anunț acest parteneriat astăzi, înrădăcinat în excelența italiană, dar cu viziune și acoperire globală,” a declarat Paolo Merloni, Președinte Executiv al grupului Ariston Thermo.

Federico Palomba, Managing Director al Juventus APAC, a adăugat: “Suntem mândri să putem ura bun-venit grupului Ariston în familia partenerilor Juventus. Inovația, un element specific culturii italiene este împărtașită, ca valoare, de către ambele echipe. Colaborarea noastră acoperă China – un teritoriu foarte dinamic, care joacă un rol esențial pentru activitatea ambelor branduri. Avem convingerea că acest parteneriat va genera un efect pozitiv în această piață în dezvoltare, în următoarele sezoane.”

Ca într-o veritabilă echipă de fotbal, în care contribuția fiecărui jucător este esențială pentru a câștiga meciurile, Ariston și Juventus joacă împreună pentru a câștiga marea provocare pe care o reprezintă piața chineză.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: