Arctic lansează o nouă gamă de aparate frigorifice, Arctic Essence Arctic lansează o nouă gamă de aparate frigorifice, Arctic Essence
Pentru mulți dintre noi conceptul de casă modernă înseamnă confort, eleganță și tehnologie. Dacă ne gândim la bucătărie, de mult timp aceasta nu mai... Arctic lansează o nouă gamă de aparate frigorifice, Arctic Essence

Pentru mulți dintre noi conceptul de casă modernă înseamnă confort, eleganță și tehnologie. Dacă ne gândim la bucătărie, de mult timp aceasta nu mai este un simplu spațiu în care luăm masa, ci unul dintre locurile din casă unde ne petrecem cel mai mult timp. De aceea încercăm să facem din acesta un spațiu social, în care imaginația și personalitatea noastră să își lase amprenta.

Astfel, când vine vorba de mobilarea bucătăriei, confortul, designul și funcționalitățile electrocasnicelor sunt foarte importante.

Vara aceasta Arctic a adus o noutate în materie de aparate frigorifice și a lansat gama Essence. Cu un design minimalist și modern, noua gamă se distinge printr-o linie unitară, în opțiuni de culoare Inox Titanium, Space Grey și Arctic White, pentru o integrare perfectă în bucătăria ta.

Tehnologia de răcire, Air Flow Dual Tech, pe bază de curenți de aer multidirecțional, menține calitatea și prospețimea alimentelor pentru o perioadă îndelungată și, prin distribuirea uniformă a temperaturii și umidității în cele două compartimente frigorifice, împiedică amestecul mirosurilor între acestea și previne deshidratarea alimentelor.

În plus, sistemul de răcire Full No Frost împiedică formarea gheții și menține un nivel optim de umiditate, astfel oferind un plus de confort în utilizare. De asemenea, gama de aparate frigorifice Arctic Essence pune la dispoziție volume de până la 400 de litri care permit utilizarea la maximum a spațiului interior.

Adițional tehnologiilor menționate, gama oferă o serie completă de funcții avansate, care aduc un plus de confort familiei tale și te ajută să transformi bucătăria ta într-un loc în care să poți împărtăși experiențe cu cei dragi în fiecare zi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: