Aquabiking, cel mai nou concept pentru armonizarea siluetei, adus în România în primul centru WATERBIKE Aquabiking, cel mai nou concept pentru armonizarea siluetei, adus în România în primul centru WATERBIKE
Cu peste 700 mașini ce operează în Franța și în străinătate, cu o experientă de mai mult de un milion de ore de funcționare... Aquabiking, cel mai nou concept pentru armonizarea siluetei, adus în România în primul centru WATERBIKE

Cu peste 700 mașini ce operează în Franța și în străinătate, cu o experientă de mai mult de un milion de ore de funcționare și aproape 200 000 de clienți, WATERBIKE, lider mondial în aquabiking-ul individual în cabină privată, continuă strategia de extindere și deschide primul centru de Aquabiking și în România.

Propunând o activitate fizică blândă pentru articulații, eficientă și relaxantă, acest tip de sport poate fi practicat de orice persoană indiferent de sex, vârstă (se recomandă, totuși, o vârstă minimă de 16 ani).

Conceptul se adresează în egală măsură și sportivilor de performanță, femeilor însărcinate, persoanelor în vârstă, persoanelor supraponderale și cu mobilitate redusă,  aquabiking-ul fiind un exercițiu potrivit pentru fazele de recuperare, dar și pentru cele de întreținere a capacităților cardiovasculare și a tonifierii musculare.

Pentru bărbați, dar și pentru femeile curajoase, WATERBIKE  a adus o provocare –  conceptul de WaterRUN, adică o bandă motorizată ce întrunește  avantajele jogging-ului, dar care nu afectează articulațiile.

Gabriela Beta„În urmă cu un an, după primele vizite într-un centru de WATERBIKE din Paris, mi-am propus să-l aduc mai aproape de casă.  Mai mult decât beneficiile mișcării în apă, m-a fascinat faptul că am întâlnit un loc ce are în grijă întreaga stare de spirit. WATERBIKE este mult mai mult decât o bicicletă de apă, este un spațiu de wellness, fitness și înfrumusețare, o pauză de relaxare și recăpătare a formei fizice. Am pornit la drum cu încredere că acest proiect va prinde aripi și mă bucur că, după 15 ani dedicați multinaționalelor, am șansa să devin promotorul Aquabiking-ului individual în România”, Gabriela Beța, cea care a adus WATERBIKE în România.

Ședințele pot fi realizate în cabine individuale – timp în care se pot urmări programele video special concepute de profesioniști în domeniul ghidării sportive, se poate asculta muzică, lectura sau vorbi la telefon. AFFICHE_GENERIQUE_2016

Centrul WATERBIKE Caranfil este deschis de luni până duminică pentru sesiuni de Aquabiking și este echipat cu 5 cabine individuale, apa fiind schimbată după fiecare utilizare.

WATERBIKE  protejează sănătatea, structura osoasă, articulațiile și mușchii. Acest concept inovator are beneficii multiple asupra trupului: armonizează silueta, combate celulita,  tonifiază corpul și dezvoltă rezistența fizică, dar și asupra minții și a spiritului. În timpul unei sesiuni de Aquabike, toate elementele sunt reunite pentru a oferi relaxare: hidromasaj, cromoterapie și ozonoterapie.

  • Maria

    22/05/2016 #1 Author

    vreau si euuuuu!! Pare o activitate body-mind and spirit si asta gasesti mai rar. Relaxare, slabire si calm interior. – pt o femeie ocupata, suna salvare de timp, energie consumata putina si efecte maxime.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: